مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان : در سه سال گذشته ۴۳۰ ساختمان نا ایمن در اصفهان شناسایی شده است.
وی افزود: این ساختمانها شامل برخی بیمارستانها، مراکز تجاری، سالنهای ورزشی، اماکن عمومی و فرهنگی و برخی ساختمانها و ابنیه تاریخی و مسکونی قدیمی هست ،که اصول ایمنی رعایت نشده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: به مالکان این ساختمانها در زمینههای مقاوم سازی و استحکام بخشی سازه، ایمنی برق و تاسیسات، اعلام حریق، تاسیسات، ورودی و خروجی ساختمان و دیگر نقائص اخطار لازم داده شده تا در بازه زمانی مشخص، رفع خطر کنند.
شیشه فروش افزود: در این مدت تنها ۵۰ ساختمان رفع خطر شده و همچنان ۳۸۰ ساختمان هنوز رفع خطر نشده است.
وی از شناسایی ۱۰۰ ساختمان و مدرسه دولتی نیز در اصفهان خبر داد و گفت: برای ساختمانهای نا ایمن دولتی نیز کارگروهی در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تشکیل شده و اطلاعات این ساختمانها برای دریافت بودجه به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری افزود: برای پایش ساختمانهای نا ایمن و آسیب پذیر، کارگروهی هم در اداره کل راه و شهرسازی استان تشکیل شده که با هماهنگی و همکاری شهرداری برای اصلاح و بازسازی این ساختمانها برای مالکان آن اخطار لازم صادر شده است.
شیشه فروش گفت: این کارگروه نیز به صورت ماهانه تشکیل جلسه داده و پیگیر اصلاح نقائص و رفع خطر برای ساختمانهای نا ایمن است.
برخی از ساختمانها در شهرها قدمت بسیاری دارد و نیازمند نوسازی و بازسازی است و در تعدادی از ساختمانها نیز الزامات فنی و مهندسی به درستی رعایت نمیشود و جزو ساختمانهای بسیار پرخطر و ناایمن به حساب میآید.
بیتوجهی مسوولان و مدیریت شهری به این مسئله باعث میشود که وجود این ساختمانها در هر شهری موجب رقم خوردن حوادث تلخی مانند متروپل آبادان و پلاسکو شود.
در حال حاضر در شهرها تعدادی از ساختمانها بسیار پرخطر و تعدادی به نسبت کمخطرتر و تعدادی از ساختمانها نیازمند تجهیزات ایمنی است.
بر اساس ارزیابیها ساختمانهای ناایمن شهر اصفهان به دو گروه پرخطر و کمخطر تقسیمبندی میشود که با دستهبندی آنها میتوان مانع تردد شهروندان و استفاده از ساختمانهای ناایمن شد.