مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید بیش از ۲۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری صنعتی و روستایی این استان طی نه ماهه گذشته امسال خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمد میربابایی از تولید بیش از ۲۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری صنعتی و روستایی این استان طی نه ماهه گذشته امسال خبر داد و گفت: این میزان تولید گوشت نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲۶ هزار تن بوده، هفت و ۷ دهم درصد رشد داشته است.
وی خاطر نشان کرد: طی آذر ماه سال جاری ۲ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: این میزان گوشت از ۴ میلیون و ۲۰۰هزار واحد دامی تولید شده است.
میربابایی پیش بینی کرد: تا پایان سال جاری حدود ۳۶ هزار تن گوشت قرمز در این واحدها تولید شود.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه شهرستانهای بویین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کردهاند، گفت: بویین زهرا ۳۲ درصد، قزوین با ۲۷ درصد و مابقی شهرستانها ۴۱ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص دادهاند.
وی ادامه داد: میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در استان قزوین حدود ۱۴ هزار تن برآورد میشود و این موضوع نشان میدهد این استان علاوه بر تامین گوشت قرمز مورد نیاز خود، بخشی از نیازهای کشور را نیز تامین میکند.
میربابایی گفت: استان قزوین در تولید گوشت قرمز داری وضعیت مطلوبی بوده و با رتبه ۱۱ در سطح کشور جزو استانهای موفق و پیشرو در این زمینه محسوب میشود.