معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: رویت پذیری پیشرفتهای کشور در حوزه علم و فناوری از اهداف جشنواره فیلم کوتاه جهش است.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دومین نشست خبری نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه فناوری و نوآوری (جهش) ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: امیدواریم منش و رفتار این شهدا الگویی برای ما و جوانان به ویژه در حوزه نوآوری و فناوری باشد که بیشتر از حرفها اهل عمل باشیم و از رفتار شهدا درس بیاموزیم.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف و برنامههای اصلی ما در معاونت فناوری، نوآوری باز است، ادامه داد: یکی از اهداف ما در معاونت فناوری نوآوری باز است به این صورت که برون سپاری انجام دهیم، نوآوری باز در دنیا جایگاه ویژهای دارد لذا در این زکیمخ طرح ۵۰ پارک ۵۰ برنامه را اعلام کردیم که دستاورد بزرگی را به دنبال داشت.
آقای خیر الدین افزود: معاونت فناوری نمیتواند تمام کارها را در حوزه سیاست گذاری و اجرا انجام دهد لذا هدف ما در وزارت علوم بیشتر بحث سیاست گذاری بوده و در حوزه اجرای سیاستها نیز پارکهای علم و فناوری که قدرتمند هستند و توان اجرایی دارند به ما کمک میکنند.
وی با اشاره به اینکه طبق آخرین آمار ۵۴ پارک علم وفناوری در کشور داریم، بر ضرورت تقویت پارکهای دانشگاهی علاوه بر پارکهای علم و فناوری استانی تاکید کرد و گفت: خوشبختانه این پارکها به کمک معاونت فناوری آمدند بهعنوان مثال پارک علم و فناوری فارس طرح دستیار فناوری، پارک دانشگاه تهران جایزه ملی فناوری و نوآوری یونسکو و پارک علم و فناوری دانشگاه امیر کبیر طرح ترویج ملی کارآفرینی را برگزار میکنند.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه طرح دستیار فناوری با استقبال گستردهای مواجه شد، افزود: معتقدم این طرح یکی از بهترین طرحها در حوزه اشتغال دانش بنیان و تعامل دانشگاهها با پارکهای علم و فناوری بوده است.
آقای خیر الدین بیان کرد: در طرح دستیار فناوری حدود ۲۲۰۰ دانشجو در شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور مشغول به کار هستند و بسیاری از اینها جذب شرکتهای دانش بنیان شدند بنابراین اجرای این طرح به نفع دانشجویان و شرکتهای دانش بنیان است که نیروی انسانی خود را تشخیص میدهد.
وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری قم به عنوان دبیرخانه دائمی جشنواره جهش انتخاب شده است، گفت: با توجه به سابقه پارک علم و فناوری قم در برگزاری جشنواره فیلم کوتاه فناوری و نوآوری به صورت استانی ماموریت بزرگ برگزاری این جشنواره ملی را به پارک علم و فناوری قم دادیم که تا امروز به خوبی این جشنواره را اجرا کرده اند.
آقای خیر الدین تحقق رویت پذیری پیشرفتهای کشور در حوزه علم و فناوری را از اهداف برگزاری این جشنواره معرفی کرد و گفت: رویت پذیری به این معنا که محصولات تولید شده در پارکهای علم و فناوری و ظرفیت شرکتهای دانشبنیان توسط مردم دیده شود لذا با همکاری ایرنداک برای اولین بار بحث رویت پذیری را در پارکهای علم و فناوری انجام میدهیم که به زودی رونمایی میشود.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد:این جشنواره میتواند به فروش محصولات شرکتها کمک کند چرا که قطعا تولید فیلم کوتاه در خصوص فعالیتها و محصولات شرکتهای دانش بنیان در معرفی محصولات موثر خواهد بود.
وی مردمی سازی فناوری را از دیگر اهداف اولین جشنواره ملی فیلم کوتاه فناوری و نوآوری دانست و افزود: عامه مردم باید در جریان فعالیتهای پارکهای علم و فناوری و نخبگان این حوزه قرار بگیرند