۳۷ هزار واحد صنفی و بنگاه اقتصادی در کشور از طرح طرح آموزش در محیط کار واقعی استقبال کردند.
غلامحسین حسینی نیا با بیان اینکه اجرای این طرح از سه ماه پیش آغاز شده افزود: با اجرای این طرح ۸۰ درصد در واحد صنفی یا بنگاه اقتصادی و ۲۰ درصد به صورت نظری در آموزشگاهها به صورت حضوری یا مجازی آموزشهای لازم را فرا میگیرند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای گفت: صدور ۱۳ هزار و ۷۵۰ مجوز جدید الکترونیکی (سه روزه) و ایجاد دو هزار و ۷۰۰ جوار کارگاهی و بین کارگاهی در کارخانههای کشور از جمله برنامههای اجرا شده در دولت سیزدهم است.
وی افزود: تلاش براین است که نظیر چنین کارگاههای را در همه کارخانههای کشور که دست کم ۵۰ کارگر اجرایی کنیم تا همکارگران از آموزشها مهارتی استفاده کنند هم نوآموزان جویای کار، آموزشهای مهارتی را در محیط واقعی کار فرا بگیرند.
حسینی نیا با بیان اینکه یکی از مهمترین ارکان اصلی پیشرفت کشور، توسعه سرمایههای انسانی که در رأس آن نیروی انسانی است گفت: برای این منظور و تربیت نیروی انسانی ماهر و طبق نهضت توسعه مهارت آموزی، استاندارد جهانی و جمعیت کشور، باید سالانه مهارت آموزی (شامل مهارتهای نوآموزی و به آموزی) را دست کم برای ۴ میلیون نفر داشته باشیم.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای افزود: در راستای نهضت مهارت آموزی، برای ۱۹گروه هدف مثل جوانان جویای کار، دانشجویان، دانش آموختگان، بانوان سرپرست خانوار، معلولان سربازان و زندانیان، برنامههای ویژه مهارتی در کشور تعریف شده و درحال اجراست.
وی افزود: «کهاد» مهارت آموزی ویژه دانشجویان با تأکید بر رشتههای کم تقاضا در بازار کار، طرح آموزشهای مهارتی ویژه دانش آموختگان دانشگاهی با تکیه بر فناوری اطلاعات با کمک پارکهای علم و فناوری از جمله این طرح هاست.
حسینی نیا گفت: بیش از ۸۳۰ هزار نفر شامل ۴۳۰ هزار نفر دوره در آموزشگاههای آزاد و ۴۰۰ هزار نفر دوره در پنج هزار و ۴۰۰ کارگاه مراکز دولتی در ۹ ماهه امسال در کشور آموزش داشته ایم.
سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور،۶۴۰ مرکز دولتی و حدود ۱۲ هزار آموزشگاه آزاد و ۶ هزار و ۵۰۰ استاندارد آموزشی دارد.