باقریمقدم با اشاره به لزوم تزریق توان نخبگانی به بخشهای مختلف به ویژه صنعت، گفت: طرح بورسیه تحصیلی نخبگان در صنعت که برای اولین بار در یزد اجرا شد، از سال آینده در سراسر کشور اجرایی میشود.
ناصر باقریمقدم؛ قائم مقام بنیاد ملی نخبگان کشور نیز که به صورت مجازی در این گردهمایی حضور داشت، با اشاره به لزوم برگزاری نشستها همافزایی با جامعۀ نخبگانی، گفت: شناسایی مستعدان و توانمندسازی و در نهایت زمینهسازی برای اثربخشی ایشان در جامعه، از مهمترین اهداف بنیاد ملی نخبگان است.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان افزود: برای نیل به این هدف، طرحها و برنامههای متعددی اجرا میشود؛ به عنوان نمونه در طرح شهید احمدی روشن، استعدادهای برتر حول یکی از مسائل واقعی کشور و با راهبری یکی از اساتید خبره دانشگاه، تیمسازی میکنند تا ضمن تلاش برای حل مسئله، دورههای توانمندسازی و مهارتافزایی را طی کند.
باقریمقدم با مثبت ارزیابی کردن برخی اقدامات ابتکاری در بنیادهای نخبگان استانی، یادآور شد: برنامۀ بورسیه تحصیلی نخبگان در اقدامی ابتکاری در استان یزد اجرا شد که البته این برنامه از سال آینده در کشور نیز اجرایی خواهد شد تا زمینه برای جذب و بکارگیری مؤثر مستعدان در بخش صنعت فراهم شود.