مدیر جهاد کشاورزی بهشهر از کشت ۳۸۰ هکتار باقلا در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، غلامرضا قنبری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر با بیان اینکه این محصول در تناوب کشت بسیار مهم است، تصریح کرد: باقلا از جمله حبوباتی است که در این شهرستان کشت میشود و به دو صورت سبز و خشک میتوان مصرف کرد و بسته به روش مصرف، زمان و روش برداشت آن متفاوت است.
او پیش بینی کرد ۲۵۰ هکتار از این سطوح بصورت باقلا خشک و مابقی آن به صورت باقلا سبز برداشت شود.
قنبری گفت: برداشت غلافهای سبز پیش از زرد شدن برگها یا غلافها و با دست انجام میشود و برداشت دانه خشک باقلا زمانی است که اکثر غلافها به رنگ قهوهای درآمده که در این حالت محصول توسط دست و یا با کمباین مخصوص قابل برداشت است.
مدیر جهاد کشاورزی بهشهر درباره ارزش غذایی باقلا بیان کرد: این دانه گیاهی سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B و اسیدفولیک است بنابراین برای رفع کمخونی هم مفید بوده البته به شرطی که نسبت به آن حساسیتی نداشته باشند.
او در پایان گفت: بقایای باقلا در خاک موجب تأمین مواد آلی، افزایش ازت، افزایش تهویه و نفوذپذیری خاک، جلوگیری از فشردگی خاک، افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک و کاهش فرسایش آبی و بادی میشود.