مدیر جهاد کشاورزی نور از تولید ۲۱ هزار تن گوشت سفید در واحدهای مرغداری این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، صادق خرمانی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۲۱ هزار تن گوشت سفید آماده طبخ در مرغداریهای شهرستان نور تولید و به بازار فروش عرضه شد، گفت: ارزش ناخالص این مقدار گوشت تولیدی در این شهرستان ۱۲ هزار میلیارد ریال است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور افزود: این شهرستان دارای ۶۸ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت دو میلیون قطعه در هر دوره، ۱۸ واحد مرغ مادر به ظرفیت ۶۵۰ هزار قطعه و دو واحد جوجه کشی با ظرفیت ۳۸ دستگاه است.
خرمانی تصریح کرد: با توجه به اینکه مرغ رایجترین گوشت سفید مصرفی بین مردم است، شناسایی گوشت سالم و تازه آن اهمیت ویژهای دارد و تردیدی نیست که مرغ جایگزینی سالم و مناسب برای گوشت قرمز است.