رئیس دانشگاه بینالمللی مذاهب اسلامی گفت: سردار سلیمانی واقعا یک مکتب بود که پشتوانه این مکتب، حکمت بود.
وی به بیان سه حوزه تقریبی در زندگی و مکتب شهید سلیمانی پرداخت و تصریح کرد: حوزه اول، حوزه تقریب اجتماعی است که در این حوزه ایشان دارای نظر اجتماعی و عمل مستمر بود؛ به ویژه آنجایی که میگوید این بی حجاب است، آن باحجاب است. اینها مردم ما هستند، بچههای ما هستند، پدر اداره میکند، پدر جذب میکند.
صالحی تصریح کرد: از نگاه شهید سلیمانی جامعه ما خانواده ماست و این جمله کلیدی ایشان است و تقریب اجتماعی مبتنی بر همین نگاههاست و زندگی اجتماعی را باید با این جمله اداره کرد.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاره به ساحت دوم تقریبی، تقریب بین مذاهبی در اندیشه و عمل سردار سلیمانی، گفت: از جمله اصول مهم تقریب بین مذاهبی در اندیشه ایشان، دوست داشتن و تکریم اهل سنت، قبول نداشتن پروژه شیعهسازی و تبشیر شیعی در مسیر فعالیت، کمک عادلانه به مجموعههای فرهنگی شیعه و اهل سنت و حمایت از جان و مال و ناموس اهل سنت همانند شیعیان بود.
وی در پایان، تقریب انسانی و بین ادیانی را سومین حوزه تقریبی در نظر و عمل شهید سلیمانی عنوان کرد.
نشست امت همدل؛ یادواره شهید قدس، سردار حاج قاسم سلیمانی با عنوان «قدس شریف، مسیر مشترک امت واحده» در دانشگاه بینالمللی مذاهب با حضور علما، صاحبنظران و فعالان حوزه مقاومت و تقریب برگزار شد و مهمانان حاضر در این همایش در محورهای «نقش شهید حاج قاسم سلیمانی در بازگرداندن اولویت فلسطین به اولویت اول جهان اسلام»، «جایگاه و نقش شهدای مقاومت و تقریب در فرآیند تحقق تمدن نوین اسلامی»، «بررسی ظرفیتهای تقریبی مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی»، «تأثیر شهادت حاج قاسم سلیمانی بر وحدت و همدلی مسلمین» و «نقش محور مقاومت در تغییر معادلات منطقهای» به ایراد سخنرانی پرداختند.