رئیس هیئت داوران بخش نغمات دینی چهل و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن در بخش بانوان با اشاره به اینکه این بخش از سطح خوبی برخوردار بود، گفت: برخی مشکلات باعث شده است تا توانمندی بانوان در این حوزه، دیده نشود.
وی تصریح کرد: وقتی به یک گروه همخوانی در بخش بانوان نگاه میکنیم میتوانیم آنها را بخش عظیمی از جامعه و خانوادههای متعدد ببینیم که با زنجیرهای از افراد همچون همسر، فرزند، پدر، مادر، برادر، خواهر و دوست ارتباط دارند و تمام اعضای این زنجیره فعالیتهای او را رصد کرده و به نوعی با حوادث و اتفاقات و اخبار آن فرد درگیر میشوند. اینجا دیگر فرق نمیکند این گروه رتبه میآورد یا جایزه میگیرد یا خیر؛ بلکه حائز اهمیت، افتخار برانگیز، جذبکننده و موثر بودن است و رسیدن گروهها به مرحله نهایی و حضور اعضا در چنین جایگاهی است.
رئیس هیئت داوران بخش نغمات دینی چهل و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن در بخش بانوان به برگزاری جام جهانی فوتبال و اختصاص پاداشهای نقدی به تمام تیمها و بازیکنان حاضر در این رویداد اشاره و اظهار کرد: ما حتی به خودمان اینقدر فرصت نمیدهیم که الگوبرداریهای درستی داشته باشیم؛ اگر میخواهیم در زمینه فرهنگی به موفقیتهای خوبی برسیم باید عملکردی در سطح جهانی داشته باشیم.
این پیشکسوت قرآنی کشورمان با تأکید بر اینکه بودجههای فرهنگی باید متمرکز در حرکات و فعالیتهای جمعی شود، افزود: در بخش بانوان مسابقات سراسری قرآن ۱۱ گروه حضور داشت، اما عملاً پنج گروه به عنوان گروههای برتر معرفی شده و جوایزی دریافت کردند.
وی با اشاره به اینکه باید وضعیت را اصلاح کنیم، تأکید کرد: اصلاح در این است که بتوانیم ارزشگذاری فعالیت این افراد را در قالب یک طرح تشویقی به سرانجام برسانیم، با توجه به اینکه امروز احساس نیاز بسیار بیشتری به مباحث اقتصادی وجود دارد، بسیار بهتر خواهد بود، اگر این طرح تشویقی در همین راستا هم باشد.
این فعال قرآنی با اشاره به اینکه مباحثی که بیان میکند هم جنبه پیشنهادی دارد و هم انتقادی، اظهار کرد: باید بودجهها را برای افرادی که به مراحل بالای مسابقات میرسند، بگذاریم.
کریمزاده با اشاره به اینکه مسابقات سراسری قرآن در بخش بانوان از سطح خوبی برخوردار بود، گفت: مشکلی که همچنان داریم این است که نمیتوانیم تصویر اجرای بانوان را در رسانه داشته باشیم و از آن طریق به مقایسه این دو بپردازیم. با این وجود کسانی که به صورت تخصصی این عرصه را دنبال میکنند، وقتی مقایسهای بین سطح اجرای بانوان و آقایان انجام میدهند، متوجه میشوند که نه تنها سطح بانوان کمتر از آقایان نیست، بلکه در بخشهایی بانوان توانمندتر هم اجرا میکنند. این توانمندی هم به خاطر قابلیتهای صوتی بانوان است.
رئیس هیئت داوران بخش نغمات دینی چهل و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن در بخش بانوان با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم تا از لحاظ کمی نیز میزان حضور بانوان به سطح آقایان برسد، تصریح کرد: به خصوص بعد از وقفههایی که به خاطر کرونا به وجود آمد، باید این تلاش بیشتر از قبل شود.
کریمزاده افزود: یکی از مشکلاتی که با آن مواجه هستیم این است که برنامهسازیها به گونهای بوده که حفظ قرآن یا تلاوت قرآن و پرداختن به این موضوع کار سخت و دشواری نشان داده شده است، در این حالت وقتی مردم نگاه میکنند میگویند محال است بتوانیم به این سطح برسیم. باید برنامهسازیها در این حوزه به نحوی و به قدری هنری باشد که بتواند مخاطب را تشنه آن کار کند، اما متأسفانه اکنون این کار صورت نگرفته است.