شبکه تلویزیونی دویچه وله در گزارشی به بررسی آثار جنگ اوکراین بر مشکلات اقتصادی و تورم در شهر برلین آلمان پرداخت.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه تلویزیونی دویچه وله در گزارشی به بررسی آثار جنگ اوکراین بر مشکلات اقتصادی و تورم در شهر برلین آلمان پرداخت.
جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا : آمریکا سرگرم مبارزه در دو جبهه است: با تورم و افزایش قیمتها در داخل مبارزه میکند و در خارج به اوکراین برای دفاع از دموکراسی کمک میکند و برای افرادی که در سراسر جهان به خاطر تداوم بی رحمی روسیه گرسنگی میکشند، غذا فراهم میکند. جنگ پوتین موجب قطع منابع حیاتی غذا شده است.
دویچه وله : اینها اظهارات جو بایدن مبنی بر این بود که آمریکا در حال جنگ با تورم و افزایش قیمت هاست. همچنین این خبر تازهای برای هیچ کس نیست که درست زمانی که بیشتر کشورهای جهان پس از رکود اقتصادی ناشی از شیوع کرونا رو به بهبود بودند، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به اوکراین هجوم برد و آن ویرانی جدید روند بهبود را در برخی نقاط معکوس کرد و هزینههای زندگی را عملاً در همه جا افزایش داد. برای مثال قیمت خواروبار را در نظر بگیرید. اوکراین و روسیه سبد نان بیشتر کشورهای جهان هستند. اما نزدیک خطوط مقدم جنگ کشت و کار کمتر شده است. در نتیجه قیمت گندم و ذرت سر به فلک کشیده است. همچنین افزایش قیمت گاز و نفت موجب افزایش قبوض انرژی به ویژه در اروپا شده است، چرا که به شدت به گاز روسیه متکی هستند. برای مثال اینجا در برلین، پایتخت آلمان گرما و برق با استفاده از گاز طبیعی تولید میشد که ۹۵ درصد آن از روسیه وارد میشد. رانندگان در سراسر اروپا نیز فشار قیمتها را در جایگاههای سوخت احساس میکنند. قیمت هر لیتر بنزین دو یورو (معادل ۱۰ دلار برای هر گالن) است. دامنه واقعی این پیامدها به این بستگی دارد که جنگ اوکراین چه مدت طول خواهد کشید و دامنه تخریب و ویرانی ناشی از آن به ولادیمیر پوتین بستگی دارد. تاکنون هیچ نشانهای دال بر این مشاهده نشده است که وی به این زودیها خواهان توقف این تهاجم شود. برای مثال اینجا در آلمان تعداد افرادی که به بانک غذا (مراکز توزیع غذای رایگان) مراجعه میکنند افزایش چشمگیری یافته است. بعضی از آنها آوارگان اوکراینی هستند، اما بقیه شان افرادی هستند که دیگر توان خرید قوت روزانه خود را ندارند.