بیش از ۲۳۰۰ بیمار از خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص، نادر و صعب العلاجدر مازندران بهرهمند شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیر کل بیمه سلامت مازندران با اشاره به تشکیل صندوق حمایت از بیماران خاص، نادر و صعب العلاج در کشور از آبان امسال گفت: تاکنون بیش از ۲۳۰۰ بیمار استان در این صندوق ثبت نام و از خدمات آن برخوردار شدند.
محمدرضا میرزایی گفت: این بیماران با بارگذاری مدارک و اسناد مورد نیاز در سامانه شهروندی سازمان بیمه سلامت ایران به نشانی: "wwww.bimehsalamatiranian.ir" و تایید بیماری و نوع خدمات درمانی که دریافت میکنند از خدمات این صندوق بهرهمند شدند.
دکتر میرزایی افزود: در این مدت پنج هزار میلیارد ریال برای هزینه درمان این بیماران به این صندوق تخصیص یافت تا هزینههای درمانی این بیماران کاهش یابد.
وی همچنین با بیان اینکه اکنون ۲۶ هزار بیمار خاص، نادر و صعبالعلاج زیر پوشش این صندوق قرار دارند خاطرنشان کرد: حدود ۱۰۷ نوع بیماری نادر شناسایی شده وجود دارد که دولت تصمیم دارد با افزودن فهرست این بیماریها در شمول خدمات صندوق بیماران خاص چتر خدماتدهی به این نوع بیماران را گستردهتر کند.
مدیر کل بیمه سلامت مازندران با اشاره به اینکه روزانه ۱۲۰ تا ۱۳۰ نفر از بیماران استان با ورود به سامانه شهروندی سازمان بیمه سلامت ایران عملیات نشان دار میشوند، افزود: براساس دادههای موجود؛ بیش از هشت هزار بیمار خاص و ۳۵ هزار بیمار صعب العلاج زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران هستند که از این تعداد ۱۲ هزار بیمار خاص تالاسمی، هموفیلی، ام اس، همودیالیز و پیوند کلیه هستند.
میرزایی همچنین با بیان اینکه بیش از ۱۰ هزار بیمار مبتلا به سرطان در استان وجود دارند که براساس قواعد صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج میتوانند در این صندوق عضو و از خدمات آن بهرهمند شوند، تاکید کرد: تمام این بیماران باید در صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج عضو شوند تا صد درصد هزینههای این بیماران در بخشهای دولتی و ۸۰ درصد هزینهها در بخش خصوصی پرداخت شود.
مدیر کل بیمه سلامت مازندران بسته خدمتی بیماران خاص و صعب العلاج در این صندوق را شامل پرداخت هزینه ویزیت، دارو، خدمات پزشکان، خدمات پاراکلینیک و توانبخشی اعلام کرد و گفت: یکی از سیاستهای این صندوق پیگیری پرداخت اعتبارات خارج از ضوابط درمان به بیماران خاص و صعب العلاج است و هر بیمه شده از هر صندوق بیمهای پایه مثل تامین اجتماعی، بیمه سلامت، بیمه نیروهای مسلح، بانکها و موارد دیگر باید در سامانه شهروندی بیمه سلامت ثبت نام و قسمت "حمایت دولت" را ثبت کند و نیز مشخصات بیمار باید توسط معاونت درمان دانشگاه در سامانه بیماریهای نادر وزارت بهداشت ثبت شود.
میرزایی در ادامه اعلام کرد: روش دوم برخورداری بیماران خاص، نادر و صعب العلاج شامل ۱۰۷ نوع بیماری است که استفاده از اعتبارات خارج از ضوابط این صندوق در این روش؛ ارائه مدارک پزشکی و فاکتورهای هزینه شده معتبر و تأیید شده توسط موسسات درمانی به ادارات بیمه سلامت شهرستانها یا مرکز استان است تا پس از تایید اسناد، هزینه کرد بیماران پرداخت و به حساب بانکی بیماران واریز میگردد.
وی همچنین اعلام کرد: در این راستا در دو هفته گذشته حدود ۱۰۰ پرونده تشکیل شد که از این تعداد ۱۰ پرونده با ارزش ۲۴۵ میلیون تومان پرداخت شد ۳۰ پرونده نیز به ارزش ۲۷۰ میلیون تومان در روزهای آینده پرداخت خواهد شد و حدود ۵۰ پرونده نیز به ارزش ۶۰۰ میلیون تومان در دست بررسی و تایید نهایی است که در سامانه سازمان بیمه سلامت برای پرداخت بارگذاری میشود.