موز یکی از میوه های بسیار مفید می باشد که برای همه افراد خوشمزه و دوست داشتنی است.
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، موز آبی جاوا که به نام موز هاوایی هم شناخته می شود، نوعی موز با طعمی مانند بستنی وانیلی است که از ترکیب دو گونه موز بومی جنوب شرقی آسیا (Musa balbisiana) و (Musa acuminata) به دست می آید.
رنگ پوست آن آبی روشن و گوشت آن سفید رنگ بوده و درون آن دانه های سیاه کوچک دیده می شود.
موز آبی جاوا حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، تیامین، نیاسین، ریبوفلاوین، پانتوتنیک اسید، ویتامین B6، فولات، ویتامین C، منگنز، مس، پتاسیم، منیزیم، آهن، فسفر، سلنیوم و فیبر است.
بیشتر بخوانید: میوهای مناسب برای قبل از خواب
موز آبی حاوی مقادیر بالای کربوهیدرات است که می تواند باعث افزایش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 شود. همچنین این نوع از موز ممکن است در افرادی که به لاتکس حساس هستند، باعث آلرژی و حساسیت شود.
موز آبی جاوا یک جایگزین عالی برای بستنی محسوب می شود. و به دلیل طعم منحصر به فردی که دارد به صورت خام و پخته شده برای تهیه انواع اسموتی ها و دسر ها مانند نان موز، پنکیک، کلوچه و کوکی استفاده می کنند.
منابع : healthline – seasia