این تلخ و تأسف بار است که الآن با هدف تأمین درآمد هر عملی را توجیه می کنند و هر فیلمی را تولید می کنند.
بازیگر فیلمهای سینمایی «تنوره دیو» و «خروج» در ادامه افزود: بی تردید همه چیز به نوع بینش ما باز میگردد؛ اگر امروز در تمامی حوزههای فرهنگی و هنری کشور شاهد مشکلات عدیده هستیم به دلیل نوع نگرش خودمان به حوزه فرهنگ و هنر است؛ به دلیل آن است که تعریف مان از روابط اجتماعی ذیل عنوان فرهنگ در تضاد با رفتار فردی و جمعی مان است.
الماسی خاطرنشان کرد: متأسفانه نظارت عالیهای برای ترویج فرهنگ ارزشمند و والای انقلاب اسلامی در حوزههای فرهنگی و هنری کشور وجود ندارد و مسئولان هم همواره کاستیها را توجیه و مشکلات را پنهان میکنند و مانند مادربزرگها هرچه هست را زیر فرش میگذارند تا دیده نشود! همین مسأله باعث میشود برخی گمان کنند مشکلات وجود ندارد در صورتی که به اندازه وسعت حوزه فرهنگ و هنر دچار نقصان و مشکل هستیم.
کارگردان فیلم سینمایی «رنج و سرمستی» در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به ولنگاری و رهاشدگی شدید سینمای کشور تصریح کرد: شرم آور است که با هدف درآمدزایی در سینما ساخت هر خزعبلی آزاد شده است! چرا باید با هدف کسب درآمد و پولسازی ساخت هر اثری آزاد شود؟ مگر سینما بنگاه و تجارت خانه است؟ مگر اهالی سینما کاسبکار هستند؟ مگر حوزه فرهنگ و هنر محلی برای درآمد اندوزی است؟ چرا ما این چنین سینما را سخیف کرده ایم؟ چرا روی آمار فروش فیلمها مانور میدهیم؟ اصلاً مگر فروش باید برای ما اهمیت داشته باشد وقتی اصل ماجرا را گم کرده ایم؟
این سینماگر متذکر شد: مشکل ما از زمانی آغاز شد که مقصود از فعالیت و تولید را پول قرار دادیم و عاقبت مان شد این وضعیت بحرانی که امروز شاهدش هستیم! این تلخ و تأسف بار است که الآن با هدف تأمین درآمد هر عملی را توجیه میکنند و هر فیلمی را تولید میکنند در صورتی که حوزه فرهنگ باید رفتار و سبک زندگی و نگاه سالم را میان آحاد افراد جامعه بسط و گسترش دهد.
وی در پایان افزود: تا به امروز کم کاری زیادی در حوزه ترویج فرهنگ انقلابی صورت گرفته و بی تردید اهمال کاری اعضای شورای انقلاب فرهنگی یکی از دلایل این اتفاق تلخ است و من امیدوارم اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی توصیههای حکیمانه، پدرانه، مدبرانه و دلسوزانه رهبر معظم انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار داده و هرچه سریعتر موجبات بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور را فراهم آورند.