شاخصهای جمعیت شناسی در کشور در مرحله بحران و نگران کننده قرار دارد.
این جامعه شناس و پژوهشگر حوزه تحولات جمعیتی، با اشاره به تاثیر رفع مشکلات اقتصادی و فرهنگی بر اصلاح الگوی فرزندآوری خانواده ها، افزود: در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مشوقهای اقتصادی برای فرزندآوری خانوادهها پیش بینی شده است.
دکتر قاسمی با تاکید بر نقش فرهنگی رسانههای جمعی در حمایت از خانواده و جوانسازی جمعیت، افزود: رسانهها میتوانند با معرفی الگوها و تجارب موفق فرزندآوری و بررسی مزیتها و کارکردهای خانوادههای دارای فرزندان بیشتر در رفع این بحران تاثیر بسزایی داشته باشند.
یقطین، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس نیز بررسی شاخصهای جمعیتی از منظر علمی را از اهداف برگزاری این نشست برشمرد و گفت: بحران جمعیت مهمترین اولویت کشور است و نگاه غیرعلمی به موضوع جمعیت در برخی مواقع آسیب رسان است.
وی با بیان اینکه ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان فارس سه گروه هدف برای پرداختن به موضوع بحران جمعیت در نظر گرفته است افزود: یک گروه شامل مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط با موضوع جمعیت، گروه دوم جریان سازان فکری شامل نخبگان، اساتید دانشگاه، اصحاب رسانه و فعالان فرهنگی و گروه سوم عموم مردم هستند