کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: چرا افراد فکر میکنند که در همه شرایط روحی و جسمی میتوانند رانندگی کنند و این حق را به خود میدهند که پشت فرمان بنشینند.
وی گفت: اگر راننده سرحال نباشد و خواب کافی و لازم را نداشته باشد و یا غمگین باشد به طور حتم بر حالت جسمی و رانندگی وی تاثیر خواهد گذاشت.
کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ افزود: همین حالت برای روح و روان راننده نیز اتفاق میافتد و از این قائده جدا نیست و واقعیت این است که مجموعه رفتارهایی که یک فرد از صبح تا شب انجام میدهد در واقع بخشی از الگوهای شخصیتی وی ناشی میشود، حالا فکر کنید که یک فردی که با شرایط روحی نامطلوبی رانندگی میکند چه اتفاقی ممکن است برای وی در طول رانندگی روی دهد.
سرهنگ جوانبخت ادامه داد: اگر شما یک روز و یا شب خوبی را سپری نکرده اید و یا اینکه اتفاق ناراحت کنندهای برای شماروی داده است و اگر عزیزی از دست رفته است، یقینا عملکردهای شناختی و احساسی و ادراکی شما تحت تاثیر قرار دارد و چرا فکر میکنید که با آن شرایط میتوانید رانندگی کنید؟
وی گفت: یقینا وقتی شما با شرایط روحی و جسمی بد پشت فرمان مینشیند در نوع تصمیم گیری شما در لحظات رانندگی تاثر میگذارد.
کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ افزود: در واقع رانندگی یک رفتار اجتماعی است که هم خود مسئول هستید و نیز مسئول حفاظت از جان دیگر نیز میباشید و وقتی که کسی راننده حرفهای مانند شغل اتوبوس و تاکسی را بر عهده دارد خیلی بیشتر باید مراقب و مواظب این نوع رفتارها باشد چرا که مسئولیت دیگرانی هم که به عنوان سرنشین در داخل خودرو میباشند، با وی هست.