یوسف سلامی گزارش میدهد؛
بازدید رئیس جمهور از مرکز پایش وزارت صمت
آقای رئیسی در دهمین نظارت ستادی بر دستگاههای اجرایی، از مرکز پایش وزارت صمت نیز بازدید کرد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جمهور در دهمین نظارت ستادی بر دستگاههای اجرایی، امروز دوشنبه در وزارت صمت (صنعت، معدن و تجارت) حضور یافت.
آقای رئیسی در جمع مسئولان این وزارتخانه، ضمن شنیدن گزارش سید رضا فاطمی امین، وزیر صمت، درباره عملکرد این مجموعه در دولت سیزدهم، رهنمودهایی برای ارتقای کیفی و کمی عملکرد آنها ارائه و همچنین از مرکز پایش وزارت صمت، بازدید کرد.
رئیس جمهور، ایجاد سامانه رصد و پایش بر خط وزارت صمت را کاری ارزشمند برای جمعآوری، جمعبندی و تسهیل دسترسی اطلاعات دانست و اظهار داشت: بهرهبرداری از این اطلاعات و تبدیل وضع موجود به وضع مطلوب بر عهده تصمیمسازان، تصمیمگیران و اتاقهای اندیشهورز در این وزارتخانه است.
آقای رئیسی با بیان اینکه وظیفه مدیران وزارت صمت، نه تولید و تجارت و تصدیگری در معدن، بلکه کار ستادی و هدایت، حمایت و نظارت مجموعههای مختلف این وزارتخانه است، تصریح کرد: مدیران وزارت صمت، وظیفه دارند با بهرهگیری از ظرفیت افراد اهل فکر و اندیشه، وضع موجود را بهخوبی رصد کنند و سپس با قدرت رهبری و مدیریت قوی، این وزارتخانه را به وضع مطلوب برسانند.
رئیس جمهور، همچنین به اهمیت نقش سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در نظارت بر تنظیم بازار و ایجاد رضایت در مردم، اشاره کرد و گفت: باید هر دو بخش عنوان این سازمان، توأمان مورد توجه قرار گیرد و گاه به سمت مصرفکننده و گاه به سمت تولیدکننده، گرایش نیابند و با ایجاد تعادل، از اجحاف در حق تولیدکننده و مصرفکننده جلوگیری کنند.
آقای رئیسی بر ضرورت بیان شفاف علل افزایش قیمت کالاها به مردم، تأکید کرد و اظهار داشت: اینکه کالایی بهطور ناگهانی گران میشود، حتماً برای مردم، گره ذهنی ایجاد خواهد کرد و ضروری است اگر اتحادیههای صنفی، علل قانعکننده دارند، صریح و شفاف به مردم بگویند و اگر علت، قانعکننده نیست، پیگیری شود.
آقای رئیسی با بیان اینکه متأسفانه بخش خودرو به محلی برای فضاسازی علیه دولت تبدیل شده است، تصریح کرد: وزارت صمت نباید در قامت خودروساز ظاهر شود، بلکه علاوه بر مقابله جدی با انحصار و فراهم کردن شرایط رقابتی، باید در جایگاه تنظیمگری باشد و با حمایت، هدایت و نظارت، کمیت و کیفیت خودرو را از خودروساز مطالبه کند.
رئیس جمهور با بیان اینکه بیتوجهی به بازار خودرو در سالهای گذشته، آسیبهای جدی به این بخش مهم صنعتی وارد کرده است، گفت: باید با برنامهریزی و اقدام سریع و دقیق، در مسیر سامان دادن به این بخش و پایان دادن به انحصارگری در آن، حرکت کرد.