برنامه سرشماری حیات وحش خوزستان در سال ۱۴۰۱ به پایان رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، در جلسه پایانی این برنامه که با حضور مدیرکل و کارشناسان بخش محیط زیست طبیعی در محل سالن جلسات اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان تشکیل شد، نقاط قوت و ضعف این برنامه بررسی شد و همچنین از اجرای پروژه زنده گیری و انتقال گوزن زرد ایرانی از استان ایلام به پارکهای ملی دز و کرخه در استان خوزستان با توان کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست استان، قدردانی شد.
در این نشست مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان، ضمن قدردانی از انجام پروژه موفق زنده گیری و انتقال گوزن زرد و برنامه سرشماری حیات وحش استان که در شرایط سخت و صعب العبور استان انجام شد، گفت: نتایج برنامه سرشماری در راهبرد برنامههای مدیریتی استان در بخش محیط زیست طبیعی بسیار موثر است. وی ضمن ابراز امیدواری از نتایج این برنامه گفت: آمار اولیه حاکی از این است که در بیشتر مناطق وضعیت تا حدودی قابل قبول و خوب و در بعضی از مناطق بسیار مناسب بوده است و این نشان دهنده این است که تلاش و کوشش همکاران در زمینه حفاظت از حیات وحش موثر بوده است و امیدوارم که برنامه سرشماری پرندگان نیز در بهمن ماه به خوبی انجام شود.
اشرفی به اهمیت گزارش دهی و گزارش نویسی در حوزه محیط زیست طبیعی اشاره کرد و گفت: اهمیت این کار در این است که برنامه ریزی براساس گزارشهای مستند علمی تدوین می شود.
وی به بازنگری در محدوده مناطق اشاره کرد و گفت: باید به گونهای عمل شود که تعارضات با مردم به حداقل برسد و در سازمان مرکزی نیز بحث بازنگری مناطق مطرح و در حال پیگیری است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان به موضوع بهره گیری از روشهای جدید در سرشماری تاکید و کرد و گفت: باید از ابزار نوینی که در اختیار مجموعه اداره مانند کواد کوپتر و دوربینهای پیشرفته جهت سرشماری استفاده کرد.
لازم به ذکر است، نتایج سرشماری حیات وحش استان خوزستان در سال ۱۴۰۱ بعد از بررسی و جمع بندی به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.