مدیرعامل سازمان جمع اوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم گفت: امیدواریم تا پایان سال ۸۰ درصد ساماندهی انبارها انجام شود
بر اساس این گزارش ، سید عبدالمجید اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمع اوری و فروش اموال تملیکی در همایش مدیران ستادی و استانی این سازمان گفت: اتفاقات مثبتی در یک سال گذشته بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم در بخش اموال تملیکی اتفاق رخ داده که مورد توجه بوده و همه در جریان هستند.
وی ادامه داد: همه تلاشها و آمارهایی که رقم خورده مرهون و مدیون زحمات همه در استان هاست و از همه مدیران ستادی و اجرایی در این خصوص تشکر میکنم.
اجتهادی همچنین ابراز کرد: با اینکه در یکسال گذشته تلاشهای زیادی انجام شد، اما هنوز تا نقطه مطلوب فاصله داریم، یعنی هنوز ۶۰ تا ۷۰ درصد کار پیش نرفته و باید بیشتر برای این بخش تلاش کنیم.
این مقام مسئول در وزارت اقتصاد بیان کرد: با توجه به اختیاراتی که از سال گذشته توسط سران قوه قضاییه و مجریه بر عهده این سازمان قرار گرفته، این فرصت را مغتنم شمردیم.
اجتهادی متذکر شد: در حال حاضر، برای تعداد پروندههای تشکیل شده از ۱۵ امتیاز، پروندههای تعیین تکلیف شده ۱۰ امتیاز، میزان فروش هم ۴۰ امتیاز تعیین شده است.
در عین حال، ارزش کالاهای تعیین تکلیف شده ۳۰ امتیاز، تعداد واحد واحد گمرکی استان ۵ و جمعا ۱۰۰ امتیاز شده است که بر اساس این مبنا هر استانی امتیاز ۸۰ به بالا دارد، استان ویژه محسوب میشود که تهران و هرمزگان استان ویژه شدهاند.
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی همچنین اظهار کرد: در عین حال، استانهای بین ۳۰ تا ۸۰ درجه یک، استانهایی که ۵۰ تا ۸۰ امتیاز دارند نوع یک درجه یک، همچنین، استانهای با امتیاز ۳۰ تا ۵۰ درجه دو و کمتر از ۳۰ را درجه نوع دو دسته بندی کردهایم و معتقدیم که بسیاری از استانهای ما در این رتبه هستند.
اجتهادی در ادامه ابراز داشت: آقای رییس جمهور برای این سازمان سه برنامه را ابلاغ کرد، اول لایحهای است که تا یکی دو روز آینده به صورت دوفوریتی با عنوان اصلاح تاسیس سازمان اموال تملیکی نهایی شده و به مجلس ارسال شود و در صورت تصویب باید منتظر اتفاقات خوبی در این بخش باشیم.
وی در ادامه گفت: وظیفه دیگری که رییس جمهوری به ما محول کرده اند، یعنی تعیین تکلیف و ساماندهی انبارها در استان ها، ۱۶ هزار متر قفسه بندی را در انبارها گسترش دادیم و به زودی نیز تا پایان سال بیش از ۸۰ درصد استانها قفسه بندی را تکمیل میکنیم و گام بعدی بر عهده مدیران استانی است.
اجتهادی افزود: موضوع بعدی بحث شناسه کالاها و کد رهگیری یا ساماندهی کالاها است که باید با جدیت پیگیری شود.
وی گفت: برنامهای در خصوص اجرای دقیق احصای کالاها تدوین شده که از سوی معاونت بهره بردای و فروش در حال مدیریت است که باید به درستی و کامل اجرا شود. همچنین قرار است این برنامه به همه استانها و مدیران و استاندارها ودستگاههای مرتبط نیز ارسال شود.
اجتهادی در ادامه نیز درباره سامانه اموال تملیکی بیان کرد: سامانه جامع اموال تملیکی اقدام خوبی بود که اجرا شد که بسیاری در این راستا ما را یاری کردند که در مدت کوتاهی در این سامانه کارهای خوبی انجام شده است.