سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان آمل: اخذ و نصب شناسه کالای حدود ۵۰ قطعه یدکی و مصرفی خودرو برای فروشندگان این صنف الزامی است.
وی با بیان اینکه در این دستورالعمل بر اعلام الزام و تاکید بر ضرورت اخذ شناسه برای اقلام تولیدی مشمول شناسه کالا تاکید شده است، تصریح کرد: عواقب اجرا نشدن موضوع توسط واحدهای تولیدی صنعتی و صنفی، زنجیره تامین، خدمات پس از فروش و بازرگانی متوجه خود واحدها خواهد بود.
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت آمل همچنین از همه ظرفیت واحدهای کسبی و اتحادیه به عنوان بازوی تخصصی و اجرایی، برای پیشگیری و نیز مبارزه با قاچاق استفاده خواهد کرد، اما انتظار است که همه واحدهای این صنف برای مقابله با قاچاق لوازم یدکی باید متمرکز شوند، گفت: شناسه کالا به عنوان تعیین کننده اصالت وهویت کالای تولیدی است که برای دفاع از سرمایه واحدهای کسبی و توزیعی راه اندازی شده تا از سودجوییهای زیاد دراین بخش گرفته شود.
باقریان جویباری، با اشاره به اینکه بسیاری از قطعات خودرویی که تولید کشور هم هست، متاسفانه از مسیرهای قاچاق وارد شبکه توزیع بازار میشود، اضافه کرد، توزیع قاچاق این قطعات که متاسفانه عدهای افراد سودجوء قطعات تعمیری را جای قطعات تعویضی عوض میکنند، علاوه بر اینکه از نظر اقتصادی و اجتماعی زیانبار است، نیز به دلیل کاربرد گسترده در خودرو و شبکه حمل و نقل، سلامتی و امنیت مردم را نیز تهدید میکند.
وی اضافه کرد: قطعات تقلبی و بیکیفیت خودرو، ضمن بازی با جان و مال مردم، سایر قطعات خودرویی را نیز خراب میکنند وداشتن شناسه کالا بهترین راه جلوگیری از عرضه کالای قاچاق و کوتاه شدن دست سودجویان و واسطهها خواهد بود.
امیرحسین حمزه نوا، رییس اتاق اصناف آمل هم دراین جلسه برپیگیری بیمه فعالان واحدهای کسبی زیرمجموعه اتحادیه صنف فروشندگان لوازم یدکی اتومبیل شهرستان آمل تاکید کرد و یادآورشد، موضوع داخل صنفی دراین اتحادیه نیز توسط اتاق اصناف و اداره صمت شهرستان به صورت ویژه پیگیری خواهد شد.