انگلیس واپسین روزهای سال جاری میلادی را نیز با اوج همه گیری ویروس کرونا سپری میکند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، انگلیس واپسین روزهای سال جاری میلادی را نیز با اوج همه گیری ویروس کرونا سپری میکند. شمار بیماران کرونایی بستری در بیمارستانهای انگیس در دو ماه اخیر حدود ۳۰ درصد افزایش یافته و تاکیدها به دریافت واکسن یاد اور و استفاده از ماسک و رعایت ضوابط بهداشتی بیشتر شده است.
دکتر جان کمبل در این باره میگوید: گزارش پزشکی درباره همه گیری کووید در بریتانیا نشان میدهد مردم تصور میکنند همه گیری تمام شده است دیگر در تجمعها و اماکن پر ازدحام از ماسک استفاده نمیکنند و در پی دریافت دوز یاد اور واکسن کرونا نیستند که نتیجه آن افزایش شمار مبتلایان و قربانیان کووید است.
براساس گزارش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس فقط در یک هفته اخیر نزدیک ۳۷ هزار نفر در این کشور به طور قطعی به کرونا مبتلا شده اند و بیش از هشت هزار و ششصد نفر نیز به علت وخامت حال در بیمارستانها بستری شده اند.
انگلیس در روزهایی از سال جاری و همزمان با شیوع سویه اومیکرون روزانه بیش از دویست هزار مبتلای قطعی به کرونا و در مجموع افزون بر ۱۹۸ هزار جان باخته در این همه گیری را به ثبت رساند و بر اساس گزارش نهادهای ناظر، یکی از بدترین عملکردها را در مهار همه گیری کرونا در جهان داشته است.
جیم برن تحلیلگر مسائل انگلیس در این باره میگوید: در سراسر بریتانیا دولت ابتدا همه گیری را جدی نگرفت و بعد رویکرد مصونیت گلهای رو در پیش گرفت. این سیاستها، این کشور رو به یکی از قربانگاههای اصلی کرونا در جهان مبدل کرد وباعث بی اعتباری و انتقاد شدید از دولت شد.
انگلیس با بیش از ۲۴ میلیون مبتلا به نهمین کشور دارای بیشترین مبتلایان به کرونا در جهان مبدل شده است، این شرایط اعتماد شمار زیادی از مردم به توانایی دولت در مهار امواج همه گیری کرونا را ثبت کرد.
انگلیس با حدود ۶۸ میلیون نفر، از نظر شمار جمعیت بیست و یکمین کشور دنیاست، اما هنگامیکه شمار قرنیانیان از کرونا در این کشور شمرده شد معلوم شد هفتمین کشور دارای بیشترین قربانیان کرونا در جهان است.
مصاحبه ها:
۱ – دکتر جان کمبل - پزشک
۲ – جیم برن - تحلیلگر مسائل انگلیس