وزارت دفاع روسیه از کشته شدن ۲۰۰ نظامی و خسارات سنگین ارتش اوکراین در چند ساعت اخیر خبر داد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، وزارت دفاع روسیه از تازهترین تحولات عملیات ویژه نظامی و از تلفات و خسارات سنگین نیروهای اوکراین در چند ساعت اخیر خبر داد.
«ایگور کوناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت: ۳۰ نظامی اوکراینی در حمله چند ساعت اخیر نیروهای روسیه در محور «کوبیانسک» کشته شدند و چهار خودرو نفربر و دو زره پوش آنها منهدم شد.
بر اساس گزارش وزارت دفاع روسیه؛ در محور «کراسنی لیمان»، بیش از ۴۰ نظامی اوکراینی کشته شدند. در حمله نیروی هوایی روسیه به مواضع ارتش اوکراین در محور «آرتیوموفسک» (باخموت) ۸۰ نظامی کشته شدند. ۴۵ نظامی اوکراینی نیز در محور جنوبی دونتسک کشته شدند و چهار زره پوش و سه خودور نظامی آنها منهدم شد.
نیروهای روسیه در چند ساعت اخیر، بیش از ۶۲ یگان توپخانه و مراکز تجمع و تجهیزات نیروهای اوکراینی را در ۸۷ منطقه هدف قرار دادند. همچنین دو سامانه توپخانه آمریکایی «ام ۷۷۷» و دو سکوی پرتاب موشک «گراد» در دونتسک منهدم شد. در چند ساعت اخیر در مجموع یک فروند جنگنده «سوخو ۲۵»، یک بالگرد «می ۸»، ۱۰ پهپاد و دو فروند موشک «هیمارس» نیروهای اوکراینی منهدم شد.