معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر خوزستان: بیشترین مراجعات به مرکز توابخشی هلال احمر استان برای ساخت کفش طبی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، دکتر سیدمحمدصادق آل محمد گفت: مرکز توانبخشی هلال احمراستان در ۴ حوزه ارتوپدی، کار درمانی، گفتار درمانی و فیزیوتراپی فعالیت میکند.
وی با بیان اینکه این مرکز در حوزه ارتوپدی فنی در ۲ بخش فعال است، افزود: خدمات ارتوپدی به ۲ بخش اروتز که به بهبهود عملکرد اندامهای آسیب دیده کمک میکند و پروتز برای جایگزین اندامهایی مانند دست، پا و ستون فقرات تقسیم میشود.
آل محمد با بیان اینکه تهیه و ساخت کفشهای طبی نیز زیر مجموعه بخش اروتز قرار میگیرند، ادامه داد: به صورت میانگین، ماهانه بیش از ۱۵۰ مراجعه برای تولید و ساخت کفش طبی به این مرکز وجود دارد که علاوه بر کیفیت آن، نسبت به بازار قیمت مناسب تری دارند، البته در اسفند هرسال با توجه به نزدیک شدن به عید نوروز این مراجعهها افزایش مییابد.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر خوزستان درخصوص روند تهیه و ساخت این کفشها میگوید: پس از تجویز پزشک و مراجعه بیمار به مرکز توانبخشی، کارشناسان ارتوپدی فنی براساس ناهنجاریهای پا و انجام معاینه دقیق تر، کفشها ساخته میشوند.
وی اضافه کرد: در خصوص کفش طبی و کفی طبی به صورت اختصاصی برای محافظت و راحتی پای بیمار طراحی میشود که دقیقاً با قالب پای آنها منطبق است و بر اساس نحوه راه رفتن بیمار طراحی میشود.
به گفته آل محمد؛ این نوع کار پس از معاینه کامل پا، قوزک و ساق پا از سوی ارتوپد فنی انجام میشود تا کفی یا کفشی که ساخته میشود با ساختار و پاتولوژی مراجعه کننده کاملا مطابقت داشته باشد.