به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیم به نقل از شبکه تلویزیونی تی آر تی اینترنشنال اعتصاب بهیاران مرکز فوریت های پزشکی انگلیس به دنبال اعتصابات مشابه پرستاران، کارگران حمل و نقل و کارکنان اداره پست صورت می گیرد که در آستانه کریسمس باعث ایجاد اختلال گسترده در ارائه این خدمات شده است.
این شبکه می افزاید: روزی دیگر، اعتصابی دیگر و تشکیل یک صف اعتصابی دیگر! این دفعه خدمه آمبولانس های اورژانس بودند که از کار دست کشیدند. این خدمه همانند سایر اعتصاب کنندگان قبلی برای حقوق بیشتر و شرایط بهتر کاری مبارزه می کنند.
اِدی برانت یکی از اعتصاب کنندگان : به مدت دوازده سال، افزایش حقوق کمتر از میزان افزایش تورم بوده است.ما نمی توانیم به این وضعیت ادامه دهیم،(قیمت) همه چیز دارد بالا می رود. هزینه های مسکن دارد بالا می رود، قیمت مواد غذایی دارد بالا می رود، قیمت سوخت دارد بالا می رود،همه چیز دارد قیمتش دارد زیاد می شود. ما دیگر قادر نیستیم به کاری که انجام می دهیم ادامه دهیم مگر اینکه ما حقوق مناسبی دریافت کنیم".
خبرنگار تی آر تی : اتحادیه (سرویس فوریت های پزشکی) پیشنهاد افزایش حقوق تا چهار و نیم درصد را رد کرده است و می گوید این افزایش بسیار کمتر از میزان تورم است، تورمی که امسال در انگلیس به یازده درصد رسیده است! دولت انگلیس کارگران اعتصابی را متهم کرده است که تصمیم گرفتند به بیماران صدمه برسانند.
استیو بارکلی وزیر بهداشت انگلیس: ما در طی یک هفته گذشته در بیمارستان ها شاهد افزایش 73 درصدی پذیرش مبتلایان به آنفلوآنزا بودیم. ما شاهد افزایش 27 درصدی در پذیرش بیماران کرونایی بودیم. بنابراین مقطع کنونی زمانی است که سیستم (خدمات درمانی) هم اکنون با فشار زیادی روبرو است؛ درحالی که اتحادیه کارکنان (فوریت های پزشکی) تصمیم گرفته است در همین مقطع دست به اقدام اعتصابی بزنند.
کریستینا مک آنیا دبیر کل یونیسان: ما به اندازه کافی پرسنل برای آمبولانس ها نداریم که این خدمات ادامه یابد. افراد دسته دسته دارند این شغل را ترک می کنند چون این شغل بسیار پر استرس است. مجموعه ای از عوامل دخیل است. وقتی که تعداد بیشتری از افراد می روند فشار روی کسانی که در شغل شان باقی ماندند بیشتر می شود. آنها فرصت ندارند غذا بخورند، مجبورند اضافه کاری کنند. تداوم خدمات (اورژانس) به اضافه کاری این افراد متکی است. آنها اگر بتوانند یک روز در هفته شیفت نباشند خیلی خوش شانس هستند. برخی از آنها یکسره کار می کنند.
خبرنگار تی آر تی: در حالی که این پیراپزشکان دارند صفوف اعتصاب را پر می کنند، برخی از همکاران شان همچنان سرگرم کار هستند تا اگر افرادی در وضعیت حاد اورژانسی مثل ایست قلبی قرار گرفتند که تهدید کننده حیات است، آمبولانس برای آنها اعزام شود. اما برای سایر افرادی که وضعیت چندان حادی ندارند مثلا دچار شکستگی پا یا وضعیت زایمان روبرو هستند آنگاه شاید مجبور شوند خودشان به بیمارستان بروند.
خبرنگار شبکه :
دولت از ارتش کمک گرفته است تا به برخی تماس هایی که فوریت چندان بالایی ندارند پاسخ بدهد. دولت از مردم خواسته است که از رفتارهای خطرناک مثل ورزش هایی که تماس های بدنی بالایی دارند یا از مصرف بیش از حد الکل خودداری کنند. اما نظرسنجی ها نشان می دهد دو سوم انگلیسی ها از این اعتصاب ها حمایت می کنند. بنابراین در صورتی که افرادی بر اثر تاخیر در رسیدن آمبولانس فوت کنند احتمالا هرگونه واکنش منفی متوجه اتحادیه کارکنان اورژانس نخواهد بود، بلکه متوجه دولت خواهد بود.