مصرف ماهیهای چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید است.
افزودن انواع چاشنیها (آب لیمو و آب نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آبپز موجب بهبود طعم و مزه آن میشود.
همچنین چای سبز با داشتن مقدار قابل توجه آنتیاکسیدان تأثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماریهای مختلف به ویژه بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیتهای فصل پاییز و آلودگیها میشود.
نوشیدن چای سبز باعث آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفس میشود، ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از حد آن میتواند مضر باشد.
مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر و مواد لبنی کم چرب، میتواند باعث کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه گوارش شود.