ساخت بیمارستان جدید تایباد در اولویت قرار دارد
نماینده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ساخت بیمارستان جدید در تایباد، یکی از مهمترین مطالبات مردم شیعه و اهل سنت این منطقه است و در اولویت کار قرار دارد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، ابراهیم گلمکانی در حاشیه سفر به تایباد و بازدید از بیمارستان خاتم الانبیاء (ص)،
افزود: اکنون بیمارستان فعلی این شهرستان در ارائه خدمات درمانی به مردم، با مشکل مواجه است و ساخت بیمارستان جدید در اولویت و دستور کار قرار دارد.
وی از مسئولان اجرایی شهرستان و نماینده مردم این منطقه در مجلس شورای اسلامی خواست برای اختصاص اعتبار ملی طرح بیمارستان جدید تایباد، پیگیری لازم را انجام دهند و افزود: این وزارتخانه درصدد است تا به این طرح سرعت دهد و ساخت بیمارستان جدید در طی دو سال انجام گیرد.
نماینده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: منابع اعتباری دولت هم محدود است؛ اما باید خدمترسانی به مردم را انجام داد و از ظرفیت خیرین سلامت برای تکمیل و تجهیز مراکز درمانی نیز استفاده کرد.
گلمکانی افزود: با ساخت بیمارستان جدید تایباد، این منطقه میتواند در حوزه گردشگری سلامت و توریستدرمانی با توجه به نزدیکی به کشور افغانستان ایفای نقش کند و بخشی از رنج مردم مسلمان این کشور را التیام بخشد.
نماینده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به خدمات بهداشتی در مرز دوغارون تصریح کرد: در طرح جامع این پایانه مرزی، پایگاه مراقبت بهداشتی مرزی دوغارون تایباد جانمایی شده است و با استانداردهای مدنظر وزارت بهداشت و مجهزتر از قبل راه اندازی میشود.
وی همچنین اذعان کرد: بخش میان ولایت تایباد به مرکزیت شهر مشهدریزه با جمعیت ۴۰ هزار نفری هنوز به مرحلهای از تکامل امکانات بهداشتی نرسیده است و مرکز خدمات جامع سلامت این شهر هم نیازهای مردم را برطرف نمیکند.
گلمکانی اضافه کرد: این منطقه از تایباد باید آزمایشگاه تشخیصی مجهز و تعداد کافی آمبولانس داشته باشد که برای رفع آنها به کمکهای خیرین نیاز است.
وی خاطرنشان کرد: مشکلات مربوطه تایباد در این بازدید مشخص شد و به وزیر بهداشت منتقل میشود تا منشا تحول در امکانات درمانی و زیرساختهای بهداشتی این شهرستان مرزی باشد.
توریستدرمانی؛ ظرفیتی بالقوه برای تایباد در رفع نیازهای درمانی اتباع افغانستانی
فرماندار تایباد هم در این بازدید گفت: فرسوده بودن بیمارستان فعلی تایباد و عمر بالای آن، ضرورت احداث بیمارستانی جدید را در این شهرستان از سالها قبل افزایش داده است.
مهدی دونده افزود: اولویت اول شهرستان ساخت بیمارستان متناسب با جمعیت این منطقه است و حتی مردم شهرستانهای همجوار هم میتوانند به آن برای درمان مراجعه کنند.
وی ادامه داد: همجواری تایباد با کشور افغانستان و استان هرات، موضوع توریستدرمانی را هم برجسته میکند و این شهرستان ظرفیت آن را دارد که محلی برای رفع نیازهای درمانی اتباع افغانستانی باشد.
فرماندار تایباد بیان کرد: حُسن همجواری و اشتراکات فرهنگی میان ایران و افغانستان، باعث میشود اتباع زیادی به شهرهای بزرگ جهت درمان مراجعه کنند که با توسعه امکانات بهداشتی شهرستان میتوان آنها جذب کرد.
دونده تصریح کرد: خیرین سلامت ظرفیت دیگری است که میشود برخی از طرحهای ناتمام بهداشتی درمانی را با مساعدت و مشارکت آنها تکمیل کرد.
بازدید از بیمارستان خاتم الانبیا (ص)، زمین محل ساخت بیمارستان جدید، پایگاه مراقبت بهداشتی مرزی دوغارون، مراکز خدمات جامع سلامت شهری مشهدریزه و مجتمع درمانی مجمع خیرین سلامت از برنامههای سفر نماینده وزیر بهداشت به تایباد بودند.
دکتر جلیل رحیمی جهان آبادی نماینده مردم شهرستانهای تربت جام، تایباد، باخرز و صالح آباد در این سفر دکتر ابراهیم گلمکانی نماینده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را همراهی کرد.