فرمانده انتظامی شهرستان اقلید از دستگیری خانمی که با وعده فروش خودرو کمتر از قیمت کارخانه مبلغ ۲۴ میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بود خبر داد.
او افزود: در بررسیهای تکمیلی مشخص شد که متهم با این ترفند تا کنون مبلغ ۲۴ میلیارد ریال از حدود ۱۰ نفر از شهروندان اخذ و بدون اینکه خودرویی تحویل آنان بدهد اقدام به کلاهبرداری کرده است.
فرمانده انتظامی اقلید اظهارداشت: ماموران تحقیقات خود را آغاز و با اقدامات فنی و تخصصی موفق شدند متهم را در یکی از محلههای این شهرستان شناسایی و دستگیر کنند.
سرهنگ صارمی با بیان اینکه متهم تاکنون به ۲۴ میلیارد ریال کلاهبرداری از ۱۰ شهروند اقرار و برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد، گفت: افرادی که به این صورت از آنها در شهرستان اقلید کلاهبرداری شده است برای تشکیل پرونده و سیر مراحل قانونی به کلانتری ۱۲ فلسطین واقع در میدان امام حسین مراجعه کنند.