۱۱ طرح علمی استان برای بهره مندی از مزایای طرح احمدی روشن معرفی شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی گفت: بنیاد ملی نخبگان در راستای رشد و
احمدی زاده افزود: در مردادماه امسال به همه دانشگاههای استان فراخوان داده شد و ۵۸ طرح از اساتید استان به این بنیاد ارسال و پس از داوریهای اولیه در استان به ستاد راهبری فرستاده شد.
وی گفت: امسال ۱۱ طرح اساتید دانشگاههای استان پذیرفته شده است که از این تعداد ۵ طرح از اساتید دانشگاه بیرجند، ۴ طرح از اساتید دانشگاه صنعتی بیرجند، ۱ طرح از اساتید دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و ۱ طرح از اساتید دانشگاه بزرگمهر قائنات است.
رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی گفت: طرحهای نوع ۱ و ۲ تقاضامحور بوده و با مشارکت دستگاههای اجرایی و شرکتهای خصوصی و طرحهای نوع ۳ اولویت محور بوده و با حمایت بنیاد ملی نخبگان اجرا میشوند.
احمدی زاده افزود: از این ۱۱ طرح تصویب شده ۸ طرح نوع ۱ و ۲ است و شرکت کویر تایر، سازمان نظام مهندسی معدن استان، شرکت کیان خاک ایرانیان و وزارت عتف حامیان مالی مشارکت کننده در این طرحها هستند.
وی گفت: در این طرح دانشجویان برگزیده، با راهنمایی و مدیریت یکی از اساتید خبره، طی مدت نُهماه به صورت گروهی برای حل یکی از مسائل کشور گام برمی دارند.
رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی گفت: اصلیترین اهداف این طرح، استفاده از توانمندیهای دانشجویان مستعد در جهت حل مشکلات جامعه.هدایت دانشجویان مستعد برای شناسایی مسائل راهبردی کشور، ایجاد شبکه دانشجویان مستعد و خبرگان دانشگاهی و صنعتی، افزایش اعتماد دستگاههای اجرائی، مراکز علمی و بخش خصوصی به برگزیدگان و افزایش مهارتهای اجتماعی و روحیه خودباوری دانشجویان است.
احمدی زاده افزود: دانشجویان برتر شرکتکننده در طی دوره، با توجه به عملکرد خود، بر اساس مقررات بنیاد، در این طرح میتوانند از مزایای دریافتی ماهیانه بیش از مبلغ فنیاری در دوره اجرای طرح، تجربه کار تیمی واقعی و بین رشتهای، استفاده از دورههای آموزشی عمومی و تخصصی، استفاده از اعتبار هسته پژوهشی زیر نظراستاد خبره، دریافت امتیاز فعالیتهای نخبگانی بر اساس نظر استاد خبره تا سقف ۱۰۰ امتیاز، استقرار در فضای همافزا در کنار هستههای پژوهشی دیگر، استفاده از شبکه آزمایشگاههای راهبردی کشور و شرکت در اردوهای علمی و فرهنگی بهرهمند شوند.