به گفته متخصصان مصرف نانهای سبوسدار از سرطانهای روده و پروستات، بیماریهای قلبی و دیابت و همچنین چاقی جلوگیری می کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مهاباد، یک کارشناس تغذیه میگوید: نان سبوس دار که چند وقتی است مشتریان زیادی پیدا کرده، به آهستگی قندخون را بالا میبرد و فرد دیرتراحساس گرسنگی میکند.
خسرو آناهید نان سبوسدار را سرشار از انواع ویتامینها ومواد معدنی عنوان میکند و معتقد است که ارزش غذایی نان سبوسدار بیستر از نانهای معمولی و از سالمترین انواع نانها است.
کاک شهرام شریفی صاحب تنها نانوایی سبوس دار در مهاباد است که از سال 90 کارش را شروع کرده و تولیداتش در دیگر شهرهای استان نیز مشتریان زیادی دارد .
با مصرف نانهای تیره سبوسدار میتوان بسیاری از هزینههای درمان ناشی از بیماری ها را کاهش داد.