مشکلات تامین برق واحدهای صنعتی رزن با حضور مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق باختر بررسی شد.
لطفی با بیان اینکه شرکت توزیع برق و منطقه برق باختر برای تامین برق مورد نیاز واحدهای تولیدی و کشاورزی توجه بیشتری به رزن داشته باشد، تاکید کرد: در جلسه رفع موانع تولید مصوب شد شرکت شهرکهای صنعتی با منطقه برق باختر بهصورت مشترک تامین برق مورد نیاز شهرک صنعتی رزن را انجام دهند که تا به امروز محقق نشده است.
فرماندار رزن هم گفت: یکی از مهمترین مشکل حضور سرمایه گذاران در شهرک صنعتی رزن کمبود برق است.
علی اصغر غفاریآثار با بیان اینکه بهصورت موقت مشکل تامین برق برای واحدهای صنعتی جدیدالحداث حل شده، اما برای واحدهای صنعتی بزرگ نیازمند احداث پست جدید برق هستیم، تاکید کرد: پست جدید برق باید در شهرک صنعتی رزن ساخته شود و اگر این اقدام سریعتر انجام نشود با مشکل جدی مواجه خواهیم شد.
داود آبادی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق باختر هم از ایجاد پست ۶۳کیلو ولت جدید در شهرک صنعتی رزن خبر داد و گفت: برای ایجاد این پست برق بیش از ۳۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار پیش بینی شده است و تلاش میکنیم تا نیمه سال آینده این طرح به بهره برداری برسد.
در شهرستان رزن ۴۵ واحد صنعتی بزرگ و ۳هزار واحد تولیدی و صنفی در حال فعالیت است.