مدیر مرکز بین المللی ترجمه و نشر جامعة المصطفی العالمیه از ارائه بیش از ۴۰۰ اثر علمی برای نخستین بار در نمایشگاه هفته پژوهش جامعة المصطفی العالمیه خبر داد.
وی افزود: برنامه هفته پژوهش در المصطفی با سازوکار ویژهای که از دو سال پیش تدوین شده و آن راه اندازی دبیرخانه دائمی هفته پژوهش است، رنگ و بوی جدّیتری به خود گرفته است، بطوریکه بحث رصد فعالیتها و برنامههای پژوهشی در تمام ایام سال انجام میشود و در ایام نمایشگاه مسائلی از جمله میزان آثار نمایشگاهی، تألیفی، ترجمهای، نشری در عرصه داخلی و بینالمللی کاملا مشخص است.
مدیر مرکز بینالمللی ترجمه و نشر المصطفی ادامه داد: طی سه سال اخیر در ۱۵ نمایشگاه بینالمللی حضور پیدا کرده و آثار و منشورات خود را به جامعه مخاطب خود معرفی کرده ایم.
حجتالاسلام والمسلمین مصطفی نوبخت به آثار علمی و پژوهشی سال اشاره کرد و گفت: اگر بخواهم آثاری را که ترجمه شده و بازخورد بینالمللی داشته به مناسبت هفته پژوهش معرفی کنم، در سال پژوهشی که گذشت، می توانم به آثار دکتر گلشنی اشاره کنم که تحت عنوان «آیا علم می تواند دین را نادیده بگیرد؟» به دو زبان فارسی و انگلیسی چاپ و به ۴۰ کشور دنیا ارسال و با استقبال بینظیری مواجه شد.
استاد جامعة المصطی العالمیه به بازخوردهای این کار فرهنگی اشاره کرد و افزود: پس از ارسال کتاب دکتر گلشنی به کشورهای مختلف جهان، بازخوردهایی که ما از این اثر داشتیم بسیار جالب بود، به عنوان نمونه، در جواب برای این کتاب، مقالهای در آلمان نوشته بودند، در آن مقاله توصیه کرده بودند که این کتاب باید برای دانش آموزان آلمانی به عنوان کتاب درسی، انتخاب شود که مستندات آن هم موجود است.
نوبخت اضافه کرد: با توجه به موضوع کتاب سه نفر از علما و مراجع معظم همچون؛ آیتالله جعفر سبحانی، آیت الله عبدالله جوادی آملی و آیتالله محمدتقی مصباح یزدی به سوالات ما پاسخ دادند و ما نیز توسط انتشارات المصطفی منتشر کردیم و از این نمونهها در مرکز ترجمه و نشر المصطفی زیاد است که من فقط به نمونه ای اشاره کردم.
وی گفت: مهمترین اثری که در آستانه چاپ است، کتاب «کفایه الاصول من الاصول فی الکفایه الاصول» نوشته شیخ حسین معتوق، روحانی برجسته کویتی است که تا هفته آینده به عنوان کتاب درسی طلاب کشورهای حاشیه خلیج فارس به زبان عربی از سوی مرکز ترجمه و نشر المصطفی منتشر میشود.