هفت طرح دانشگاهی، رفاهی و تحقیقاتی با حضور رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور امروز در مازندران بهره برداری شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،مرغداری هوشمند ۶۰۰ قطعهای، گلخانه مقیاس کوچک، گاوداری مقیاس کوچک، سلف سرویس رفاهی، آزمایشگاه، مرکز تحقیقات کشاورزی، مرکز پرورش گیاهان دارویی و زینتی از جمله طرحهای است که امروز با حضور رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور امروز در ساری بهره برداری شد.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور در حاشیه این مراسم گفت: این دانشگاه به دنبال تربیت نیرو و تکنسینهای ماهر و مورد نیاز صنایع کشور است
خسرویان با بیان اینکه تحقق شعار سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین از مهمترین برنامه این دانشگاه است افزود: یکی از زنجیرههای اصلی حوزه اشتغال بحث حوزههای مهارتی است.
او به برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: در برنامه هفتم توسعه آموزشهای فنی و حرفهای باید به ۳۰ درصد برسد.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور با تاکید بر اینکه دوران شغلهای پایدار و طولانی مدت در دنیا پایان یافته است ادامه داد: نیاز است تا مهارت در نیروی کار ماهر مستمر تمدید شود.
خسرویان به نقشه راه تحول دانشگاه فنی و حرفهای در کشور اشاره کرد و گفت: آمایش رشتهها به تناسب نیاز بازار کار صنعت و جامعه در حال انجام است.
او با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفهای نیازمند توجه بیشتر دست اندرکاران دارد تا به جایگاه واقعی خود در کشور برسد، گفت: آموزشهای فنی و حرفهای گران قیمت بوده و نیازمند کارگاهها هستند و برای تحقق آن به منابع مالی نیاز داریم.