در آستانه شب یلدا بانوان فیروزکوهی با پخت شیرینیهای سنتی به استقبال مهمانانشان در بلندترین شب سال میروند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای شمال شرق استان تهران؛ بانوان فیروزکوه با پخت شیرینی های سنتی / پذیرای مهمانان خود در شب یلدا می شوند .
گروهی از بانوان با سلیقه فیروزکوهی جمع هم آمده اند و از هم اینک با پخت شیرینی و چاشنی های خوشمزه محلی خود را مهیای دور همی شب یلدا کرده اند .
برنجک برساق و بشته زیک از شیرینیهای محلی است که در شب یلدا بر سر سفرههای مردم این شهرستان خودنمایی میکند.
در شب چله مهمانان با غذای محلی ته چین با گوشت گوسفند و برنج تهیه میشود پذیرایی میشوند.