یلدا آخرین شب پاییز است که برای خداحافظی با شبهای بلند آن، گلستانیها نیز مانند دیگر ایرانیان دورهم جشن میگیرند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز گلستان، خوراکیهای مورد استفاده در بلندترین شب سال نیزمانند پرتقال، انار، کدوحلوایی و هندوانه نیز محصول خاک گلستان است.
بانوانان هنرمند گلستانی نیز با پخت غذاها و شیرینیهای محلی نظیر پشت زیک، حلوا گردویی و بریانی سفره یلدا را رنگین میکنند.
البته مثل همیشه مردم در کنار سفره رنگین خود، نیازمندان را فراموش نمیکنند و با تدارک بستههای یلدایی سفره آنان را هم رنگین میکنند.