مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی از اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در استان در روز های منتهی به پایان آذر ماه و شب یلدا خبر داد.
خلیل زاده افزود: در طول مدت این طرح رستورانها، سردخانهها، مراکز قطعه بندی و بسته بندی، قصابیها، مرغ فروشیها، فروشگاههای زنجیرهای و مراکز تهیه غذای آماده به صورت سرزده مورد بازدید و بازرسی قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: در طول اجرای طرح در تمامی کشتارگاههای دام و طیور، همکاران بخش دولتی از قبل تا پس از کشتار، حضور داشته و نسبت به اعمال نظارتهای بهداشتی اقدام خواهند کرد.
خلیل زاده از شهروندان و هم استانیهای عزیز خواست هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به تاریخ تولید و انقضاء توجه داشته و فرآورده خامی دامی مورد نیاز خود را از مراکز مورد تایید دامپزشکی خریداری نمایند و از خرید هر گونه فرآورده خام دامی از دوره گردها و مراکز غیر مجاز خودداری و تخلفات بهداشتی را به سامانه ۱۵۱۲ اطلاع دهند.