یک نماینده مجلس شرکتهای خلاق و دانشبنیان را برنامه راهبردی اقتصادی برای ایجاد ثروتدرونزا توصیف کرد.
وی به عنوان سکاندار کشتی نظام به خوبی اهمیت فناوری و نقش آن در پیشرفت کشور را دریافتهاند و بر این اساس است که از دو دهه قبل، تلاش کردند تا این گفتمان را در جامعه بسط و گسترش دهند.
وی در ادامه افزود: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاستجمهوری نیز به ویژه در سالهای اخیر اقدامات بسیار خوبی در این حوزه به انجام رسانده است، با این همه در هر اقدام خوبی، ممکن است برخی اشکالات پیش بیایید و دیکته بدون غلط وجود ندارد، بر این اساس، باید تلاش شود تا حمایتها بیشتر به سمت شرکتهای خلاق و دانشبنیانی برود که خروجی کار موثرتری دارند. در واقع اگر شرکتی پس از مدتی محصول یا خدمت درخوری نداشت، باید بدون تعارف حمایت از آن را قطع کرد تا ارزش افزوده و بهره وری بستههای حمایتی افزایش یابد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر عملگرایی مسئولان و دستگاههای مختلف، بیان کرد: بدیهی است که برخی مسئولان در دستگاههای اجرایی مختلف، ممکن است حمایت لازم را عرضه نکنند و به اصطلاح شاهد کم کاری در این حوزه باشیم. معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاستجمهوری باید نقشی فعال در این خصوص ایفا کند، هماهنگی با مجلس میتواند، بسیار کمک کننده باشد.
صباغیان بافقی، افزود: مجلس نیز قطع به یقین آمادگی دارد تا از ابزارهای نظارتی خود در راستای حمایت هر چه بیشتر از صنایع نرم و خلاق و شرکتهای دانشبنیان و خلاق، بهره بگیرد. برگزاری جلسات منظم با نمایندگان و انعکاس نقاط قوت و ضعف قوانین در کنار نیازهای شرکتهای دانشبنیان و خلاق به نمایندگان، میتواند در نهایت به تشکیل یک زیستبوم نوآوری شادابتر و البته چابکتر منتهی شود.