روزانه ۲۲۰ تن مرغ در آذربایجانغربی مصرف می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد؛ مدیرکل امور پشتیبانی دام آذربایجانغربی با بیان اینکه میانگین مصرف روزانه مرغ گرم در استان بین ۲۱۰ تا ۲۲۰ تن در روز است، گفت: هم اکنون بیش از یکهزار تن مرغ از نژاد آرین در سردخانه های شرکت پشتیبانی امور دام استان ذخیره سازی شده است و این روند همچنان ادامه دارد.
داود قربان نژاد افزود: ذخیره سازی مرغ منجد از نژاد آرین در اولویت جهاد کشاورزی است و خرید ۱۴۰ تن در روز به صورت بسته بندی شده در حال انجام و انتقال به سردخانه هاست.
قربان نژاد، با بیان اینکه این مرغ ها با قیمت مصوب ۶۳۴ هزار ریال در حال خریداری است، گفت: سویه های دیگر مرغ گوشتی در استان از طریق اتحادیه ها خریداری می شود.
وی تصریح کرد: ما همواره باید به دنبال صیانت از ذخایر ژنتیکی کشور و اشاعه مرغ آرین باشیم، چرا که این مسئله میتواند درحوزه ذخایرژنتیکی ما را به خود اتکایی و صادرات برساند.
مدیرکل امور پشتیبانی دام آذربایجانغربی،با اشاره به اینکه قیمت کنونی مرغ در بازار مناسب و کمتر از قیمت مصوب است و مشکلی از نظر تهیه و توزیع وجود ندارد، اضافه کرد: در زمینه عرضه گوشت قرمز نیز بازار در حالت تعادل بوده و ذخیره سازی مناسبی انجام شده است.