مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: یکی از مهمترین دغدغههای نظام آموزشی کشور چگونگی عرضه محتوای دینی و قرآنی و انتقال صحیح آن در کودکستانها و مراکز پیش دبستانی است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،
سلمان محمدی در همایش موسسان مدیران و مربیان کودکستانهای نواحی سه گانه آموزش و پرورش استان در خصوص تبیین شیوه نامههای اجرایی کودکستانها و فرایند تطبیق مجوزهای تاسیس گفت: ۲۲۲ کودکستان دارای مجوز از سازمان بهزیستی در سنوات گذشته بودند که امسال در قالب سازمان تعلیم و تربیت کودک زیر نظر معاونت ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان مشغول فعالیت هستند .
محمدی با اشاره به تربیت تمام ساحتی و اجرای مطلوب سند تحول بنیادین به مربیان ،موسسان و افراد شاغل در کودکستانهای استان کرمانشاه ، آشنایی دانش آموزان با تربیت ایرانی اسلامی و بازیهای بومی محلی و توجه به کار گروهی و تیمی در قالب بازیهای ورزشی برای دانش آموزان کودکستانی استان کرمانشاه مهم و ضروری دانست .
دبیر شورای آموزش و پرورش کرمانشاه در ادامه افزود : کودکستانها به صورت دو دوره شامل گروه سنی ۰ تا ۳ سال که رویکرد این دوره بیشتر در جهت آموزش اولیا میباشد و در دوره دوم کودکستان 2 گروه سنی ۳ تا ۶ سال که در قالب پیش دبستانی ۱ و۲ به اجراو آموزش برنامههای تربیت تمام 6 گانه ساحتی و آشنایی دانش آموزان با رفتارهای اجتماعی در راستای یادگیری ازا اهداف این دورههای کودکستانها است .
محمدی یادآور شد : آموزشهای مهارت خواندن و نوشتن متناسب با دورههای پیش دبستانی ۱ و ۲ ، بر اساس محتوای آموزشی مورد تایید سازمان تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش استان کرمانشاه در مدارس است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه افزود : برگزاری دورههای توانمندسازی مربیان کودکستان و پیش دبستانی زمینه ساز کیفیتبخشی آموزشها در مقطع ابتدایی است .
محمدی با اشاره به مهارتهای حرکتی و اهمیت زنگ ورزش در دوران پیش دبستانی تقویت کار تیمی با محوریت بازی را موجب لذت بخشی در محیط یادگیری و تخلیه انرژی کودکان دانست .