وزیر امور خارجه پاکستان از ساختار سازمان ملل انتقاد کرد.
وزیر خارجه پاکستان گفت: ما معتقدیم که اعضای دائمی با حق وتو، اساساً بقایای غیر دموکراتیک در سازمان ملل هستند. آنها دلیلی بوده اند که ما نتوانسته ایم در اینجا در سازمان ملل به تعداد زیادی از مسائل بپردازیم؛ و ما معتقدیم که مشکل مطمئناً نمیتواند راه حل باشد. مطمئناً راه حل درمان فلج شدن سازمان ملل متحد، نمیتواند اعضای دائمیتر و وتوهای مستبد ظالمانهتر آنها باشد. به عنوان یک مسلمان، به عنوان یک پاکستانی، به عنوان قربانی تروریسم، فکر میکنم زمان آن فرا رسیده است که از برخی چارچوبهای اسلام هراسانه که پس از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ رخ داد دور شویم. تعداد مسلمانان بیشتری از سال ۲۰۰۱ تا سال ۲۰۲۲ در حملات تروریستی کشته شده اند، فقط تعداد زیادی از قربانیان. بنابراین، ما خواستار آن هستیم که به عنوان قربانیان و نه عاملان ترور شناخته شویم!
وی افزود: زمان آن فرا رسیده است که هند، پاکستان و جامعه بین المللی با یکدیگر همکاری کنند تا تضمین کنند که بازیگران غیردولتی، از هر کجا که هستند، از هر کجا که فعالیتهای پلید خود را انجام میدهند، از هر کجا که هدف قرار میدهند، خواه پاکستان را هدف قرار میدهند، خواه آنها را هدف قرار دهند، هر کشور دیگری را هدف قرار میدهند، وقت آن رسیده که ما با هم کار کنیم تا اطمینان حاصل شود که حمایت مالی و تسهیل این گروهها به پایان رسد.
وزیر خارجه پاکستان تاکید کرد: ما مدارکی داریم که نشان میدهد دولت شما یک حمله تروریستی را در پاکستان تسهیل کرده است. بنابراین، من نمیدانم که چگونه پاکستان کانون تروریسم است؟!. من معتقدم که ما قربانی تروریسم هستیم. اگر دولت هند نشده باشد، مسلماً مردم هند قربانی تروریسم شده اند. مردم افغانستان قربانی تروریسم شده اند. مردم آمریکا، مردم اروپا قربانی تروریسم شده اند؛ و این وظیفه ماست که با هم برای مبارزه با سیاست نفرت، مبارزه با افراط گرایی اسلامی یا افراط گرایی هندو کار برای دور هم جمع شدن و رویارویی با این چالشها کنیم.