سرپرست جمعیت هلال احمر استان اردبیل از برگزاری مانور عملیاتی فرماندهان تیمهای سحر با حضور معاون دانشجویی و جوانان سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور، اعضای هیات مدیره و مسوولین استانی و شهرستانی در شهرستان سرعین خبر داد.
وی با بیان اینکه تیم سحر در حوادث متعدد در زمینه ارائه خدمات حمایت روانی فعالیت میکند، ادامه داد: افراد در حوادث مترقبه و غیرمترقبه علاوه بر آسیبهای مالی و جانی، دچار آسیبهای روحی و روانی هم میشوند که جمعیت هلال احمر تلاش میکند در قالب تیم سحر برای کاهش آلام بشری به این آسیبها هم امدادرسانی کند.
این مقام مسوول با بیان اینکه آسیبهای روحی و روانی میتواند انسان را دچار مخاطرات گوناگونی کند، افزود: در این زمینه تیم سحر جمعیت هلال احمر با توجه به جامعه هدف خود، برنامههایی در زمینه حمایت روانشناختی، گفتار درمانی، بازی درمانی و ... اجرا میکند.
سال ۹۴ که زمزمههای تاسیس خانه هلال به گوش رسید ما در استان کار را به صورت جدی دنبال کردیم و اعتقاد داشتیم کار بدون هماهنگی سایر دستگاههای اجرایی اعم از فرمانداریها، دهیاریها و استانداری و … پیش نمیرود لذا در تعامل و همکاری با این مجموعهها موفق شدیم زمینه راهاندازی خانههای هلال را در مناطق شهری و روستایی فراهم کنیم. حالا بالغ بر ۴۵۰ خانه هلال در استان گیلان فعال است و اغلب این خانهها در کنار برگزاری دورههای آموزشی و جذب نیروهای بومی منطقه به بانک امانات تبدیل شده و نیازهای بهداشتی و درمانی مردم در آنها تامین میشود.
به گفته او با روشن شدن چراغ خانههای هلال در روستاهای استان گیلان کمکم کاروانهای سلامت هم به سمت روستاها راهی شدند و همین مسأله باعث شد تا مردم روستاهای مختلف نسبت به تاسیس خانه هلال در روستاهای خود ترغیب شوند.
یکی از ابتکارهایی که استان گیلان در بحث خانههای هلال دنبال کرده و موفق شده نتیجه خوبی هم دریافت کند تعیین دبیر برای خانههای هلال است: انتخاب دبیر بهخصوص از میان بانوان این امکان را به ما داد تا امورات مربوط به خانههای هلال جدیتر دنبال شود و همین مسأله در افزایش تعداد خانههای هلال استان گیلان بسیار موثر بود.