حجتالاسلام والمسلمین علی عباسی گفت: جامعة المصطفی العالمیه امروز به عنوان نهادی علمی، مأموریت تربیت عالمان نقش آفرین در عرصه بین الملل را پی گیری می کند.
متن پیام رئیس جامعة المصطفی بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«قل هل یستوی الذین یعلمون والذین لایعلمون انما یتذکر اولوالالباب» (زمر: ۹)
پژوهش و تحقیق، گامی برای دستیابی به شناختی نو و ارائه پاسخی منطقی به مسائل جهان هستی با هدف رشد مادی و معنوی انسان است که با کمک جستجو و تدبر و تفکر و با بهرهگیری از معارف وحیانی، می تواند سعادت جامعه و انسان را تضمین کند.
امروز در سایه گسترش روش های نو در تحقیق و پژوهش و ظهور نسل های جدید مراکز علمی و دانشگاهی، شاهد پیشرفت های شگرف در عرصه علم بوده و با ارتباط بیشتر پژوهش با مسائل و مشکلات جوامع، تحقیق و پژوهش از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار شده است.
جامعة المصطفی العالمیه نیز امروز به عنوان نهادی علمی، که مأموریت تربیت عالمان نقش آفرین در عرصه بین الملل را پی می گیرد، به دستاوردهای پژوهشی قابل توجهی در این مسیر دست یافته که می تواند در توسعه علمی و فرهنگی این نهاد بین المللی مؤثر باشد.
اجرای طرح تحول آموزشی در المصطفی، که پس از طی مراحل مطالعاتی و بازبینی قوانین و آئین نامه های سازمانی انجام شده، ارتقاء کیفی آموزش و تقویت بنیه پژوهشی دانش پژوهان را هدف گرفته است و شعار «آموزش پژوهش محور» را تحقق خواهد بخشید.
تدوین «طرح نقشه جامع پژوهشی» نیز به عنوان یکی از طرح های کلان المصطفی، مراحل پایانی خود را طی می کند و امید است ضمن نظم بخشی به فعالیت های پژوهشی، آثار و تولیدات علمی المصطفی را در چارچوب مسائل مدون شده در قالب «نظام موضوعات و مسائل المصطفی» سامان دهی نماید.
«هفته پژوهش»، فرصتی است که در آن، فرهیختگان و پژوهشگران، با نگاهی مسئله محور و با بهره گیری از روش های کارآمد، آثار خود را در معرض نمایش و نقد علمی قرار دهند تا تصمیم گیران این عرصه، با نگاه به وضعیت کنونی، نیل به وضعیت مطلوب المصطفی را که «مرجعیت علمی» در عرصه علوم اسلامی و انسانی است، هدایت و جهت دهی نماید.
در پایان، ضمن عرض تبریک هفته پژوهش به اصحاب پژوهش المصطفی، اعم از پژوهشگران عزیز، مدیران محترم و کارشناسان گرامی، از تلاش های خالصانه این عزیزان قدردانی نموده، موفقیت و سربلندی ایشان را از خدای بزرگ مسئلت دارم.
علی عباسی
آذرماه ۱۴۰۱