کارشناس ارشد شرکت نفت فلات قاره از ضرورت جمعآوری اطلاعات تولیدی میدان بهمنظور تغذیه نرمافزارهای متکی بر هوشمصنوعی تأکید کرد.
وی وجود میدانهای مشترک نفتی و گازی در خلیج فارس و در دسترسنبودن بخشی از اطلاعات اینگونه مخازن را یکیدیگر از چالشهای استفاده از نرمافزارها با تکیه بر هوش مصنوعی دانست و افزود: برای مثال از ۱۰ سال پیش تاکنون تنها دو بار از میدان مشترک نفتی هنگام دیتای فشار و تولید برای استفاده در نرمافزارهای شبیهسازی مخزن برداشت شده است، در حالی که برای بهروز کردن اطلاعات نرمافزارها و تولید پایدار در این میدان باید جمعآوری اطلاعات بیشتری انجام میشد.
کارشناس ارشد شرکت نفت فلات قاره با بیان این که استفاده از تجهیزات و فناروی روز با تکیه بر هوش مصنوعی میتواند پایداری تولید میدانهای نفتی و گازی را بههمراه داشته باشد، اظهار کرد: تهیه امدیپی میدانهای نفتی و گازی با استفاده از هوش مصنوعی باید در دستور کار قرار بگیرد تا مدیریت تولید از این میدانها آسانتر و تولید بهتر شود.
نخستین کنفرانس و نمایشگاه مدیریت فناوری محصولات دانشبنیان در صنعت نفت ایران دیروز (سهشنبه، ۲۳ آذرماه) با قرائت پیام وزیر نفت آغاز بهکار کرد و فردا (پنجشنبه، ۲۴ آذرماه) بهکار خود پایان میدهد.