نماینده ولی فقیهدر استان گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) نماد عینی پاک دامنی، عفت و حیای زن و بهترین الگو برای بانوان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در بازدید از حوزه علمیه خواهران اراک گفت: صداقت، عصمت، حلم، درایت، مدیریت، تربیت فرزند، علاقمندی به همسر و بعد عبادی حضرت زهرا(س) از جمله مواردی است که افراد جامعه اسلامی با الگوگیری از آن ها می توانند به سبک زندگی دینی دست یابند.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: دشمنان اسلام برای رسیدن به اهداف شوم خود به دنبال برچیدن حیا، عفت و پاکدامنی از جامعه بانوان هستند که این مهم نیازمند توجه هر چه بیشتر مردم و مسئولان و ترویج سبک زندگی فاطمی در جامعه است .
او گفت: دشمنان ملت ایران از جمله آل سعود با طراحی اغتشاشات و اعتراضات خیابانی سعی در ترویج برهنگی و بی عفتی در جامعه ما را دارند تا جایگاه خانواده را متزلزل کنند و در این شرایط ترویج سبک زندگی فاطمی و علوی بیش از هر زمان دیگری در جامعه احساس میشود.
امام جمعه اراک در ادامه افزود: تربیت فرزند جزو واجب ترین کارها در خانواده است و جایگاه مادر برای تربیت نسلی که آینده ساز است بسیار مهم و خطیر است.
آیت الله دری اضافه کرد: تحصیل همراه با اخلاص و معنویت، انس با قرآن و شب زنده داری با تلاش مضاعف، باید مورد توجه طلاب قرار گیرد.
وی گفت: زن به عنوان نیمی از ارکان اساسی خانواده برنامه ریزی اقتصادی خانواده و مدیریت منابع مالی و غیرمالی خانواده را برعهده دارد.
آیت الله دری نجفآبادی افزود: در نظام ارزشی اسلام، خانواده از منزلت و قداست خاصی برخوردار است و در محیط خانواده، زنان مدیریت داخلی این واحد کوچک اجتماعی را به عهده دارند.
وی بیان کرد: آنچه که اسلام در چارچوب زندگی از زن خواسته است، شوهرداری نیکو و تربیت صحیح فرزندان و در نهایت ایجاد آرامش و محبت و گرمی در کانون خانواده است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تاکید کرد: مدیر مدرسه علوم دینی باید عاشق بحث و درس باشد و همه وقت خود را بر تربیت و ارتقای طلبه های علوم دینی متمرکز کند.
آیت الله دری از طلاب علوم دینی خواست در راه درک، فهم و تسلط بر امور قرآنی و معارف اسلامی تلاش کنند و با رفتار و اخلاق اسلامی در راه ترویج دین مبین اسلام بکوشند تا مردم بیش از پیش جذب معارف اسلامی و احکام الهی شوند.
وی افزود: باید با فراهم کردن زیر ساخت های لازم در بخش سخت و نرم افزاری، جایگاه استان مرکزی را در حوزه های علمیه کشور ارتقا داد.
بیش از یک هزار و ۶۵۰ طلبه زن در ۱۸ مدرسه علمیه و هزار و ۸۰۰ طلبه مرد در ۱۲ مدرسه علمیه در استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.