سرپرست مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: لزوم توسعه مکانیزاسیون تولید داخل و استفاده از توان داخلی به جای واردات محصولات خارجی باید در دستور کار باشد.
ذوالفقاری گفت: با هدف رعایت عدالت در تحویل مکانیزاسیون، سامانهای طراحی شده که به شرکت تراکتورسازی و بانک کشاورزی متصل خواهد شد و بهرهبرداران میتوانند درخواست و مدارک خودشان را درون این سامانه بارگذاری کنند.
سرپرست مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی خاطرنشان کرد: با توجه به رشد مکانیزاسیون در استان قزوین و بهره برداری بهینه در عرصه های کشاورزی , ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات مکانیزاسیون برای کشاورزان این استان اختصاص یافته است.
ذوالفقاری اضافه کرد: از سال ۹۲ تاکنون که خطوط مکانیزاسیون را تدوین کردیم، سالانه بین ۲ تا ۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات به خطوط مکانیزاسیون کشور پرداخت شده است.
این مقام مسوول تصریح کرد: میانگین ضریب مکانیزاسیون در کشور بین ۲ تا ۲.۵ است، اما برای ما مهمتر از عدد ضریب مکانیزاسیون، استفاده کشاورزان از این تکنولوژیها است که باید مورد توجه قرار گیرد.
سرپرست مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی تاکید کرد: جایگاه مکانیزاسیون در سازمانهای جهاد کشاورزی کشور باید از رییس اداره به مدیریت مستقل زیر نظر رییس سازمان تغییر کند.