معاون وزیر نیرو گفت: در یک سال گذشته شرکتهای دانشبنیان فعال حوزه صنعت برق در کشور ۱۴ درصد افزایش یافت که عمده آنها در بخش توزیع و انتقال فعالیت دارند.
او تأکید کرد: به همت دولت سیزدهم طرحی که پنج سال در دولت قبل روی زمین مانده بود، در مدت پنج ماه از طریق این دولت محقق شد و موفق شدیم مجوز توسعهای شدن شرکت شرکت مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق (ساتکاب) از هیات وزیران را نیز دریافت کنیم که بر اساس این مصوبه، شرکت ساتکاب میتواند تا ۴۹ درصد در حوزه تولید با بخش خصوصی و ۱۰۰ درصد در مناطق محروم مشارکت و سرمایه گذاری کند.
معاون وزیر نیرو تصریح کرد: شرکت مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق (ساتکاب) آمادگی دارد در طرحهایی که نیازهای فناورانه صنعت برق را تأمین میکند، سرمایهگذاری لازم را انجام دهد.
اکبری صنعت برق را یک صنعت پیشران، افتخارآفرین و زیربنایی دانست و افزود: به برکت انقلاب اسلامی در ۴۳ سال اخیر این صنعت در کشور پیشرفت بسزایی داشته و افراد نخبه و مهندسان زیادی هم در این صنعت رشد علمی کردند.
معاون وزیر نیرو با بیان اینکه به برکت انقلاب اسلامی خدمات برق و آب در تمام مناطق کشور توسعه یافته، افزود: این صنعت باید در درون خودش به یک زایشی برسد و افرادی را در حوزههای مهارتی به شرکتهای پایین دستی معرفی کند.
اکبری گفت: در این زمینه تفاهمنامهای با دانشگاه فنی و حرفهای کشور در حوزه صنعت آب و برق امضا کردهایم و در قالب آن، افرادی که از دانشگاه فارغالتحصیل میشوند و مهارتی هستند، به شرکتهای پاییندستی که در حوزههایی همچون تجهیزات، خدمات انتقال و توزیع کار میکنند، معرفی کنیم.
اکبری خطاب به دانشجویان گفت: شرکت ساتکاب آمادگی دارد در حوزه تولید برنامه کاربردی با موضوع صنعت آب و برق نیز از طرحها و ایدههای فاخر حمایت کند و در این زمینه نیز آمادگی انعقاد و امضای تفاهمنامه و قرارداد هستیم.
اکبری تأکید کرد: شرکتهای دانشبنیانی که تولید دارند، اما تولید آن روی دستشان مانده ، در حوزه بازرگانی، بازاریابی، معرفی به مجموعه شرکتهای پایین دستی و خرید محصولات آنها ورود خواهیم کرد و به آنها کمک میکنیم.
او گفت: در حوزه مدیریت مصرف برق کشاورزی دنبال افراد خلاق و ایدهپرداز هستیم و قرارداد پژوهشی با شرکتهای دانشبنیان نیز منعقد میکنیم.