کیوی یکی از میوههای پرطرفدار و خوش طعم است و خواص شگفتانگیزی برای سلامت بدن دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، کیوی منبعی غنی و سرشار از ویتامین C محسوب میشود، بطوریکه مقدار ویتامین C آن از پرتقال نیز بیشتر است.
اگر بخواهیم برخی فواید کیوی را بیان کنیم، میتوان به بهبود سلامت گوارشی و قلب و عروق، کمک به درمان سرطان، بیخوابی، دژنراسیون ماکولا (تباهی لکه زرد) و دیابت اشاره کرد.
این میوه غنی از فلاونوئیدها بوده و در طول بارداری مفید است، به همین دلیل در حفظ سلامت پوست و به جذب آهن بدن کمک بسیاری میکند.
همچنین خصوصیات ضد میکروبی کیوی، بدن را در برابر تعدادی از پاتوژنها محافظت و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
این سوال برای برخی ایجاد شده که کیوی را با پوست بخوریم یا بدون پوست؟
در پاسخ باید گفت که کیوی میوه بومی کشورمان محسوب نمیشود و ممکن است برخی از ما بدلیل وجود بعضی ترکیبها و مواد آرژن در کیوی، دچار حساست شویم، این حساسیت در پوست آن نیز وجود دارد.
اما اگر مشکلی با خوردن کیوی با پوست و یا بدون پوست ندارید، پیشنهاد میشود که این میوه را با پوست مصرف کنید، زیرا بخش عمدهای از ویتامین E، در پوست آن وجود دارد.