دو هزار و ۴۰۰ هکتار در اصفهان اختصاص به کشت گلخانهای دارد.
اصغر رستمی با اشاره به اینکه ویژگی چهارفصل بودن اصفهان، قابلیت بسیار مناسبی برای انجام کشت گلخانهای است افزود: البته توسعه کشت گلخانهای در منطقهای که دارای آب کافی، پایدار و باکیفیت است اجرا میشود.
وی گفت: بیشترین سطح کشت گلخانهای در شهرستانهای اصفهان، شهرضا، تیرانوکرون، دهاقان، خمینیشهر، فلاورجان و شاهینشهر قرار گرفته است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: محصولاتی مانند گلهای شاخه بریده، فلفل دلمهای، گوجهفرنگی، بادمجان و خیار از جمله محصولات گلخانهای است که بیش از ۹۰ درصد تولیدات به فلفل دلمهای اختصاص دارد.
رستمی گفت: فلفل دلمهای اولویت نخست را در صادرات دارد و به کشورهایی اوراسیا، حاشیه خلیجفارس و روسیه صادر میشود.