بادام هندی دانهای کلیه شکل است که از درخت بادام هندی برداشت میشود و خواص شگفت انگیزی دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، بادام هندی غنی از مواد مغذی و ترکیبات گیاهی است و میتوان به راحتی آن را به انواع غذاها اضافه کرد.
مصرف این آجیل با مزایایی مانند کاهش وزن، کنترل بهتر قند خون و سلامت قلب مرتبط است و فواید زیادی برای سلامتی بدن به همراه دارد.
بادام هندی به ویژه غنی از چربیهای غیراشباع، نوعی از چربیها که با کاهش خطر مرگ زودرس و بیماریهای قلبی مرتبط هستند. است.
این آجیل ترد و خوشمزه همچنین حاوی قند کمی است، منبعی مفید برای فیبر محسوب میشود و میزان پروتئین موجود در آن نیز برابر با همان میزان گوشت پخته شده است.
همچنین بادام هندی حاوی مقادیر قابلتوجهی مس است، ماده معدنی مفیدی که برای تولید انرژی، رشد سالم مغز و تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است.
این نوع آجیل پرطرفدار همچنین منبع خوبی از منیزیم و منگنز است که برای سلامت استخوانها بسیار مفید هستند
آجیل بادام هندی غنی از پروتئین، چربیهای سالم و مواد معدنی ضروری است که همگی برای ارتقاء سلامتی بدن بسیار مفید هستند، همچنین تحقیقات نشان داده که مصرف منظم آن میتواند در واقع به کاهش خطر بیماریهای قلبی کمک کند.
ترکیبات گیاهی موجود در بادام هندی و سایر آجیلها قابلیت مبارزه با اثرات مخرب رادیکالهای آزاد و استرس اکسیداتیو دارند و از رخ دادن التهاب مزمن در بدن جلوگیری میکنند، بنابراین در کاهش ریسک بروز برخی از بیماریهای سرطانی و قلبی نقش ایفا دارد.
از آنجایی که بادام هندی حاوی پروتئین و فیبر زیادی است، مصرف آن میتواند با فواید و مزایایی از جمله ایجاد حس سیری همراه بوده و از زیادهروی در خوردن سایر غذاها و تنقلات جلوگیری کند.
مصرف روزانه این نوع بادام به طور متناسب و متعادل میتواند سطح کلسترول خوب را افزایش و سطح کلسترولهای بد را کاهش دهد، این تغییر در سطح کلسترول خوب و بد خون با سلامت قلب انسان مرتبط است.