جوجه ریزی در مرغداریهای هرمزگان ۴۰ درصد افزایش یافته است.
محمدجواد میرزاده افزود: با این شمار جوجه ریزی و با تلاش مرغداران اکنون تولید گوشت مرغ، مازاد بر نیاز استان است.
وی گفت: هر ماه بیش از سه هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید میشود که بیش از نیاز بازار استان است.
بیشتر بخوانید؛ افزایش۳۰ درصدی جوجه ریزی در هرمزگان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: روزانه به صورت میانگین صد تن گوشت مرغ در استان مصرف میشود.
میرزاده افزود: با توجه به افزایش تولید گوشت مرغ در استان، این روزها قیمت مرغ گرم در بازار کاهش یافته است.
اکنون مرغ گرم با قیمت ۵۶ هزار و ۹۰۰ تومان در بازار به فروش میرسد.
وی گفت: اکنون بهترین زمان برای خرید مردم و ذخیره سازی این کالای اساسی است.
در هرمزگان ۳۰۰ واحد مرغداری فعال است.