دانش آموزان دوره دوم ابتدایی مدرسه بی بی خدیجه ابطحی، جشنواره غذای سالم و سنتی برگزار کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیر مدرسه با اشاره به استقبال خوب دانش آموزان و خانوادهها از این جشنواره گفت: دانش آموزان بیش از ۱۰۰ نوع آش، سوپ، کوفته و کوکو و صبحانههای سالم و نانهای سنتی که با کمک مادرشان درست کرده بودند را به جشنواره آوردند.
طاهره امامی راد افزود: هدف از برگزاری این جشنواره آشنا کردن دانش آموزان با غذاهای سالم است تا غذاهای سالم را از ناسالم تشخیص دهند.
وی مشتک، کماج، شولی و اشکنه را از جمله غذاهای سنتی متداول در میبد عنوان کرد و اظهار داشت: صرف صبحانه و استفاده از غذاهای سالم و سنتی، بهترین راه جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و حفظ سلامت است که ما در آموزشگاه، دانش آموزان را در این مسیر هدایت میکنیم.