مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد از پایان برداشت پیاز در سطح ۸۲۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد میری دیسفانی با اشاره به اهمیت تولید پیاز در صنعت غذایی و رونق کسب و کار با ایجاد اشتغال در مراحل تولید این محصول و استفادههای جانبی آن در صنعت گیاهان دارویی، افزود: میزان اشتغالزایی برای تولید این محصول به صورت ثابت ۲ هزار و ۴۶۰ نفر روز و به صورت فصلی بیش از ۴۵ هزار نفر روز است.
میری دیسفانی تصریح کرد: پیاز برداشت شده در این شهرستان به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص خود بازارپسندی بالایی دارد و به سراسر کشور توزیع میشود و کشت پاییزه آن از اواخر اسفند ماه شروع و در اواخر مهر ماه برداشت و تا اواسط آذر هم ادامه دارد.
گفتنی است؛ ارقام پیاز در این شهرستان از نوع قرمز، زرد طلایی و سفید بود است که از بازاریابی خوبی برخوردار است.